Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергове засідання робочої групи «Урожай-2021»

Дата: 17.09.2021 15:39
Кількість переглядів: 569

Фото без описуСьогодні, 17 вересня під головуванням заступника голови Білоцерківської райдержадміністрації Людмили Веряскіної відбулось засідання робочої групи «Урожай-2021». 
 
Білоцерківщина одна із перших в області розпочала активну профілактичну та аудиторську роботу з аграріями. З метою своєчасного  збільшення надходжень до місцевих бюджетів та на виконання відповідних розпоряджень голови КОДА та голови Білоцерківської РДА в районі  розроблено і запроваджується комплекс профілактичних і контрольно-перевіркових заходів щодо повноти нарахування та сплати податків сільгоспвиробниками, які обробляють землі з метою отримання доходу.
 
За словами начальника Білоцерківського відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Київській області Ольги Шульги, податківцями було здійснено перевірку річних нарахувань та сплату податків юридичними особами-сільгоспвиробниками, які є платниками єдиного податку 4 групи. Зокрема, особлива увага була приділена на предмет відповідності середньої заробітної плати на підприємстві до законодавчо встановленого або середньо обласного показника по галузі, та пропорційної сплати єдиного податку.
 
Розглянули питання щодо фінансово-господарської діяльності окремих аграріїв Рокитнянської, Таращанської та Маловільшанської територіальних громадах.  Саме тому їх і було запрошено на засідання, де члени робочої групи та представники ДПС разом із сільгоспвиробниками обговорили важливість дотримання чинного законодавства.
 
Заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації, підсумовуючи підсумки роботи робочої групи, акцентувала увагу присутніх на необхідності дотримання щомісячного та щоквартального  графіка сплати податків для збалансованого надходження коштів до місцевих бюджетів територіальних громад району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень