Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На оперативній нараді обговорили питання пов’язані з організацією виконання заходів щодо запобігання поширенню COVID-19, стану проходження кампанії з вакцинації та виконання планових показників бюджету Білоцерківського району за серпень 2021 року

Дата: 13.09.2021 12:25
Кількість переглядів: 1208

Фото без описуВиконуючий обов'язки голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації та установ і організацій району.

 

Першим питанням порядку денного розглянуто ситуацію щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції на території району та проходження вакцинації, як дієвого засобу протидії COVID-19. Начальник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Юрій Клочко, директор КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Маловільшанської сільської ради» Іван Ровенко та директор КНП «Білоцерківська центральна районна лікарня» Маловільшанської сільської ради Олександр Лопот доповіли про  рівень поширення коронавірусної інфекції та проходження процесу вакцинації у громадах Білоцерківщини. Як зазначили доповідаючі, коронавірусна інфекція поширюється дуже швидкими темпами і носить доволі важкий характер. Станом на 13 вересня хворіє 150 осіб з них щеплених від COVID-19   лише 6. За останню добу кількість зроблених щеплень становить: I доза - 141 щеплень II доза - 244 щеплень, загальна кількість зроблених щеплень складає 135367. Медики і представники влади закликають населення активно долучатися до формування загального імунітету шляхом отримання щеплення проти коронавірусної інфекції. Наразі у всіх громадах району облаштовано центри масової вакцинації або ж пункти щеплення, де кожен бажаючий може отримати вакцину.

 

Про джерела надходжень до районного бюджету доповіла виконуюча обов’язки начальника управління фінансів райдержадміністрації Ольга Боярчук. Протягом серпня 2021 року до місцевого районного бюджету надійшло податків та зборів на  суму 32,3 тис. грн, що становить 161,3 % до плану на місяць. Виконання видаткової частини бюджету з початку  року складає 53,7% або 12,6 млн. грн, в тому числі загальний фонд -11,9 млн. грн, спеціальний –0,7 млн. грн. Виконання видатків районного бюджету  за серпень 2021 року складає - 3,9 млн. грн або 32,7% до плану поточного періоду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень