Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначено кращих

Дата: 09.09.2021 10:03
Кількість переглядів: 661

Фото без описуПід час робочої зустрічі з керівниками та заступниками голів громад голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк виконала приємну місію – вручила подяку представникам Володарської ТГ за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту району, пропаганду здорового способу життя та досягнення високих результатів.

 

У серпні цього року в м. Обухів відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської спартакіади серед команд державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування. Змагання відбувалися у різних видах спорту: з волейболу, міні-футболу, настільного тенісу, шахів та шашок.

 

Честь Білоцерківського району захищала команда Володарської селищної територіальної громади (капітан –  Андрій Жук, начальник відділу молоді та спорту), яка у складній боротьбі зуміла посісти почесне друге загальнокомандне місце.

 

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, вручаючи відзнаку заступнику голови Володарської ТГ Олександру Гончаруку, подякувала за витримку та стійкість і побажала подальших успіхів та спортивних досягнень усім спортсменам Володарщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень