Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Кожен державний службовець несе відповідальність за успішну реалізацію державної політики

Дата: 07.09.2021 16:21
Кількість переглядів: 532

Фото без описуСьогодні, 7 вересня, голова Білоцерківської державної районної адміністрації Людмила Мерзлюк провела зустріч із викладачами та студентами Білоцерківського національного аграрного університету.

 

Захід проводився в рамках реалізації навчальної програми для здобувачів вишої освіти в галузі знань «Публічне управління та адміністрування».

 

- Ви майбутня еліта нашого суспільства, - звернулася керівник району до студентів. – Саме на вас покладається відповідальність за розвиток нашої держави. І я переконана, що ви з цим гідно справитеся, особливо якщо здобудете освіту за напрямом  «Публічне управління та адміністрування».  Сьогодні у вас відбувається знайомство з роботою однієї з державних установ – Білоцерківською райдержадміністрацією. Насправді це складний механізм, від злагодженості якого напряму залежить і розвиток найбільшого в Київській області району, і вирішення проблем кожного, хто потребує втручання державних органів. Проте, обираючи своє майбутнє, пам’ятайте одну важливу річ: кожен державний службовець несе відповідальність за успішну реалізацію державної політики, тому ретельно зважте свою готовність присвятити цьому усе своє життя.

 

Людмила Мерзлюк та керівники структурних підрозділів адміністрації, які взяли участь у зустрічі, ознайомили майбутніх управлінців з основними функціями, які покладаються на районні державні адміністрації, коротко охарактеризували напрями роботи структруних підрозділів та окреслили найголовніші завдання, що постали перед державними службовцями задля успішної реалізації розпочатих та очікуваних реформ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень