Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Лютого, 2018 р., 11:11
Про це повідомили в управлінні обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області. Платникам податків надано понад 5 тисяч адміністративних послуг. Найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.
19 Лютого, 2018 р., 11:07
GoCamp – це найбільша волонтерська програма в Східній Європі, в якій волонтери зі всієї планети мотивують школярів вивчати іноземні мови та відкривають світ для дітей з усіх куточків України. 
19 Лютого, 2018 р., 11:03
У Збройних Силах України триває комплектування військ військовослужбовцями служби за контрактом. Білоцерківський ОМВК проводить відбір громадян, придатних до військової служби за станом здоров’я, яким небайдужа доля свого народу й територіальна цілісність України та які мають бажання проходити військову службу за контрактом.
16 Лютого, 2018 р., 15:16
16 лютого цього року на Білоцерківщині відбулося засідання колегії головного управління Пенсійного фонду України у Київській області за підсумками роботи у 2017 році, приурочене до 26-річчя від дня заснування Фонду Київщини.
16 Лютого, 2018 р., 15:12
15 лютого, під головуванням керівника апарату Київської обласної державної адміністрації Тетяни Жуль, за участю начальника Міжрегіонального управління національного агентства України з питань державної служби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях Олександра Якубенка, представника Департаменту по організації роботи запобігання та виявлення корупції Національного агентства з питань запобігання корупції Юрія Дерев’янка відбулася нарада з керівниками апаратів райдержадміністрацій, головними бухгалтерами, керівниками служб управління персоналом райдержадміністрацій та головними бухгалтерами структурних підрозділів облдержадміністрації.
16 Лютого, 2018 р., 14:45
З метою підвищення правової свідомості українців та інформування громадян щодо використання та захисту їхніх прав у повсякденному житті стартував загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!». В рамках проекту проводиться інформування громадян та надання практичних рекомендацій щодо захисту прав за найбільш актуальними напрямами. Поширення знань та освітня місія сприяє залученню громадян до правової активності та правосвідомої поведінки.
16 Лютого, 2018 р., 11:55
Забезпечене урядом подальше економічне зростання дозволило запустити масштабні реформи в країні і розпочати підвищення соціальних стандартів 
16 Лютого, 2018 р., 11:47
Кабінет Міністрів України наполягає на поглибленні відповідальності Міністерства охорони здоров’я та органів місцевого самоврядування за виконання державних медичних програм. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час наради з питань закупівлі ліків, забезпечення вакцинами та щодо подальшої реформи системи охорони здоров’я.
15 Лютого, 2018 р., 12:33
В Узинській міській об`єднаній територіальній громаді з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан проведено мітинг-реквієм та покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам в м.Узин.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень