Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся мітинг до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2018 12:33
Кількість переглядів: 488

Фото без описуВ Узинській міській об`єднаній територіальній громаді з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан проведено мітинг-реквієм та покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам в м.Узин.  

Віддати шану солдатам, які брали участь у конфліктах за межами нашої держави, та схилити голову у пам’ять тих, кому не судилося повернутися на рідну землю, зібралися воїни-інтернаціоналісти та члени їх сімей,  керівництво Білоцерківського району та Узинської ОТГ, представники громадських організацій та жителі міста Узин. 

Народ з глибоко шанує подвиг воїнів-інтернаціоналістів. І після революції Гідності вони одними з перших пішли на фронт захищати рідну землю і найголовніше – передавати свій досвід молодому поколінню, демонструвати приклад свідомого виконання обов’язків.  Додамо, що керівництвом району прийняте рішення про виділення коштів по програмі «Турбота» родинам загиблих в Демократичній республіці Афганістані та воїнам-інтернаціоналістам, які отримали інвалідність внаслідок бойових дій. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень