Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Березня, 2018 р., 19:58
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року №1152 Національним агентством України з питань державної служби оголошується проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у 2018 році (далі Конкурс).
02 Березня, 2018 р., 13:08
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вимагає від керівництва Національного агентства запобігання корупції найближчими тижнями забезпечити якість роботи баз даних, якість процесу заповнення електронних декларацій і ефективність системи перевірки декларацій на предмет дотримання антикорупційного законодавства. Про це Глава Уряду сказав під час спеціальної наради з питань роботи НАЗК.
01 Березня, 2018 р., 12:18
На виконання Плану заходів з підготовки об'єктів паливно- енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2017/18 року та його проходження, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.06.2017 р. №410-р, центральними органами виконавчої влади розроблено  інформаційно-роз'яснювальні матеріали, які інформують  населення про ефективне використання паливно-енергетичних ресурсів.  Відтак, в  Держенергоефективності  в  рамках цієї кампанії розроблено відеоролик з питань енергоефективності: «Енергоменеджмент - шлях до заощадження державного та місцевих бюджетів». 
28 Лютого, 2018 р., 15:43
Білоцерківська ОДПІ ГУ   ДФС у Київській області повідомляє, що:
28 Лютого, 2018 р., 14:29
У вівторок, 27 лютого, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зустрівся з представниками регіональних засобів масової інформації.  Головною темою зустрічі  стали підсумки роботи Уряду у 2017 році та пріоритети роботи на 2018 рік. Як зазначив  Прем’єр-міністр України Володимр Гройсман під час спілкування з регіональними ЗМІ,  Кабінет Міністрів України підтримує внесення в порядок денний роботи Верховної Ради України проект закону про створення в Україні Антикорупційного суду. Про це сказав. Глава Уряду висловив сподівання, що документ швидко буде розглянутий в комітетах, і вже в четвер, 1 березня, проголосований в першому читанні. «Це буде означати, що через місяць півтора зможемо ухвалити рішення в цілому», - додав Прем’єр-міністр.
28 Лютого, 2018 р., 14:20
Головне управління ДФС у Київській області повідомляє, що розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих ними протягом 2017 року. В ході кампанії декларування доходів громадян певні категорії фізичних осіб зобов’язані подати податкову декларацію про майновий стан та доходи за 2017 рік та визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб і військового збору, крім того, податкову декларацію про майновий стан та доходи мають право подати окремі фізичні особи з метою отримання податкової знижки.
27 Лютого, 2018 р., 15:53
Службою автомобільних доріг у Київській області підготовлено перелік місць для відстою транспортних засобів у зимовий період.
27 Лютого, 2018 р., 10:27
Минулого тижня народний депутат України Віталій Гудзенко відвідав ряд населених пунктів Білоцерківського району. Такі зустрічі народний депутат вважає одним з головних напрямків у свої роботі.  «Весь свій вільний час я проводжу в робочих поїздках по  рідному 92 округу. Мені завжди приємно спілкуватися з людьми особисто, тому що лише так можна дізнатися з перших вуст про існуючі проблемні питання, з якими стикаються колективи закладів освіти, культури, медицини в процесі роботи Крім цього,  завдяки таким зустрічам, є можливість оперативно вирішувати ряд питань», - зазначає Віталій Іванович.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень