Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Лютого, 2018 р., 15:07
«Доброго дня, пане міністр! Я все життя прожила у батьківській хаті. Вони її самі будували. Тоді про всілякі документи не дуже думали. Просто сільська рада виділила землю, там і побудували. Батьки давно померли і жодних документів не залишили. Чи можу я якось оформити цю землю й хату на себе без заповіту. Куди і як мені звернутися? Хочу зазначити, що я єдина дочка, тому жодних конфліктів тут бути не може»
21 Лютого, 2018 р., 11:40
Україна активно впроваджує зміни в різних сферах життя держави і готова запропонувати міжнародним партнерам нові горизонти й нові вектори співпраці. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з Міністром закордонних справ Данії Андерсом Самуельсеном. Глава Уряду відзначив підтримку Данії у санкційній політиці проти держави-агресора і подякував за всебічне сприяння проведенню реформ в Україні.
21 Лютого, 2018 р., 11:39
Запроваджені Урядом України зміни в ключових сферах життєдіяльності держави дозволять отримати нову якість життя – від освіти й охорони здоров’я до ефективного подолання корупції. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час міжнародної конференції високого рівня з питань реформ в Україні.
21 Лютого, 2018 р., 11:35
За ініціативи Міністерства фінансів України та з метою виконання Плану заходів з реалізації Стратегії реформування системи управління фінансами на 2017-2020 роки, робоча група експертів розпочала оцінювання поточного стану системи податкового адміністрування ДФС України з використанням інструменту TADAT. 
21 Лютого, 2018 р., 10:20
Вже більше року за ініціативою Уряду в Україні діє програма "Доступні ліки", мета якої забезпечити кожного громадянина України необхідними лікарськими засобами, які покращать якість їхнього життя і запобіжать виникненню ускладнень та передчасної смертності. Про хід виконання програми у Білоцерківському районі розповів головний лікар  районного центру первинної медико-санітарної допомоги Іван Ровенко. 
21 Лютого, 2018 р., 08:57
Усі найголовніші іноземні мови можна вивчити за шість років, але для вивчення своєї недостатньо цілого життя. Ф.-М. Вольтер “Мови – це важливо!” – цей вислів обрано ЮНЕСКО гаслом Міжнародного дня рідної мови. 21 лютого представники всіх націй і народностей у світі відзначають Міжнародний день рідної мови. Це свято було проголошене на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, яка відбулася 26 жовтня – 17 листопада 1999 року в Парижі.
20 Лютого, 2018 р., 15:49
4 роки тому, 18-20 лютого 2014 року, в Києві на Майдані Незалежності сталася одна з найтрагічніших подій в історії незалежності України - жорстокий розстріл учасників Революції гідності. Ті страшні дні лютого українці не забудуть ніколи. Бо таке забувати не можна…. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими ангелами-охоронцями на небі…..
19 Лютого, 2018 р., 11:31
22  лютого  2014  року,  над  Майданом  Незалежності ще  лунала скорботна  «Плине  Кача»,  Україна  прощалася з  Героями  Небесної Сотні, а на території  Автономної  республіки  Крим уже  починалася  російська   агресія  на  українські землі. Російській Федерації не  потрібна  була  незалежна, суверенна, європейська держава Україна.  Анексія  Криму,  початок  бойових  дій  на  Донбасі, оголошення  антитерористичної  операції… Пройшло  рівно чотири роки.  Війна триває і донині,  забираючи життя  кращих  з  кращих  Героїв, які,  у  тяжку  для  Матері  -   України  годину,  стали на  її  захист, підставили  своє  синівське плече. Полеглих  Героїв ми не повинні  забувати, тому  що Герої  не  вмирають.  Їх  імена   мають бути навічно   вписані  в Історію України.
 
19 Лютого, 2018 р., 11:18
Білоцерківська ОДПІ ГУ ДФС у Київській області звертає увагу платників, що з січня місяця 2018 року стартувала  кампанія декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців.  Для зручності та заощадження вашого часу рекомендуємо всім суб′єктам господарювання переходити до більш сучасних та зручних способів звітування до податкових органів, а саме засобами електронного зв'язку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень