Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Січня, 2018 р., 16:54
29 січня в Україні відзначають День пам’яті героїв Крут – саме у цей день 1918-го року поблизу залізничної станції Крути відбувся бій, що став одним із символів боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. 17 грудня 1917-го року уряд радянської Росії надіслав ультиматум Українській Центральній Раді. Більшовики вимагали легалізувати в Україні свої військові загони та припинити їх роззброєння. Не дочекавшись відповіді, більшовицький уряд Леніна-Троцького оголосив війну УНР. 22 січня 1918-го року, з проголошенням Четвертим універсалом незалежності УНР, Україна опинилася у фактичному стані війни з Росією.
27 Січня, 2018 р., 22:30
Для більшості регіонів України актуальним залишається якнайшвидше забезпечення учасників АТО та членів їх родин земельними ділянками. У Білоцерківському районі завдяки співпраці районної влади та громадської організації "Всеукраїнська асоціація учасників бойових дій" це питання активно вирішується.
27 Січня, 2018 р., 20:51
26 січня з метою запобігання пожежам на території Чупирянської сільської ради (із відділками) працівниками Білоцерківського районного відділу спільно з представниками місцевої сільської ради проведено роз’яснювальну роботу серед населення села Чупира. Профілактична робота була проведена серед багатодітних родин та людей похилого віку, які в силу життєвих обставин є найбільш вразливою категорією населення.
27 Січня, 2018 р., 19:51
Кабінет Міністрів України знайшов оптимальне юридичне рішення і готовий вже з лютого розпочати процес передачі землі поза межами населених пунктів у власність об’єднаним територіальним громадам. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
27 Січня, 2018 р., 19:48
27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року. Генеральна асамблея ООН прийняла 1 листопада 2005 року Резолюцію № 60/7, у якій говориться, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…». Саме цей документ оголосив Днем пам’яті жертв Голокосту 27 січня. В цей день в 1945 році війська 1-го українського фронту увійшли до нацистського табору смерті Аушвіц. Цей табір став у сучасному світі символом нацистських злочинів.
26 Січня, 2018 р., 09:23
22 січня 2018 року в КЗ КОР «Білоцерківський краєзнавчий музей», в День Соборності України, до 99-ї річниці підписання Акту Злуки та 100-річчя з дня проголошення Четвертого Універсалу Української Центральної Ради проведено церемонію урочистого відкриття обласної виставки учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!». Захід організовано спільно з департаментом освіти і науки Київської обласної державної адміністрації та КЗ КОР «Центром творчості дітей та юнацтва Київщини». 
26 Січня, 2018 р., 09:18
25 січня, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган представив працівникам апарату облдержадміністрації нового керівника – Тетяну Жуль. Тетяна Жуль набула вищу освіту, закінчивши три вищі навчальні заклади – Київський державний педагогічний університет ім. О.М. Горького, Академію державної податкової служби України, Національну академію державного управління при Президентові України.
24 Січня, 2018 р., 20:48
Ефективність сплати місцевих податків залежить від спільної роботи податківців в партнерстві з громадами. На цьому наголосив начальник Білоцерківського відділення ГУ ДФС у Київській області Павло Козирєв під час брифінгу 24 січня.
24 Січня, 2018 р., 09:28
22 січня В Україні відзначається річниця ухвалення Універсалу Директорії про Злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину державу. Ця подія увійде в історію як День соборності України, що уособлює віковічні прагнення нашого народу до об`єднаності, цілісності та неподільності. З цієї нагоди в центральній районній бібліотеці відбулася історико-літературна година «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг».
23 Січня, 2018 р., 15:31
Для входження в реформу заклад первинної медичної допомоги має обрати медичну інформаційну систему (МІС) та підключитися до електронної системи охорони здоров’я, яка наразі працює в тестовому режимі. Станом на 23 січня 2017 року в системі зареєструвалися 702 заклади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень