Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рятувальники Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України у Київській області поспілкувалися з громадянами про безпеку в оселях у зимовий період

Дата: 27.01.2018 20:51
Кількість переглядів: 436

Фото без опису26 січня з метою запобігання пожежам на території Чупирянської сільської ради (із відділками) працівниками Білоцерківського районного відділу спільно з представниками місцевої сільської ради проведено роз’яснювальну роботу серед населення села Чупира. Профілактична робота була проведена серед багатодітних родин та людей похилого віку, які в силу життєвих обставин є найбільш вразливою категорією населення.

Разом з тим працівники Служби порятунку спілкувались також із сільським населенням на вулицях. Мова йшла про одне – суворе дотримання правил пожежної безпеки, зокрема обережне поводження з побутовими електричними та газовими приладами, пічним опаленням, небезпеку паління у ліжку. Особливий акцент було зроблено на безпеці дітей: рятувальники зазначили, що найчастіше пожежі з вини або за участю дітей стаються, коли батьки залишають їх без нагляду навіть на короткий термін. Крім того, рятувальники попередили про небезпеку, яка загрожує при виході на тонку кригу. Також серед співрозмовників були поширені листівки із застереженнями та правилами безпеки у зимовий період.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень