Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оціночна група TADAT відвідала ЦОП Білоцерківської ОДПІ

Дата: 21.02.2018 11:35
Кількість переглядів: 562

Фото без описуЗа ініціативи Міністерства фінансів України та з метою виконання Плану заходів з реалізації Стратегії реформування системи управління фінансами на 2017-2020 роки, робоча група експертів розпочала оцінювання поточного стану системи податкового адміністрування ДФС України з використанням інструменту TADAT. 

Нещодавно делегація експертів оціночної групи TADAT та представників Європейського Союзу завітала до Центру обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області.

Діагностичний інструмент TADAT оцінює ефективність національного податкового органу відповідно до дев’яти Ключових областей результативності. Зокрема, мова йде про ефективність управління ризиками та доходами (процес збору податків), своєчасність подання податкових декларацій та сплати податків, декларування достовірних даних та повноти обліку платників податків.

Після короткого ознайомлення із основними показниками діяльності інспекції, її структурою та чисельністю експерти відвідали Центр обслуговування платників.

Очільник Білоцерківської ОДПІ Ігор Орленко ознайомив присутніх із переліком адміністративних послуг, які надаються платникам в ЦОП, та детально зупинився на кожній із них. Зацікавив делегацію процес прийняття податкової звітності та обробки отриманої інформації. Фахівці відповіли на ряд запитань експертів та продемонстрували основні процеси роботи.

Зустріч пройшла у форматі конструктивного та динамічного діалогу.

Білоцерківська ОДПІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень