Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Березня, 2018 р., 09:08
10 березня відбулася відкрита першість Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи з волейболу серед команд дівчат.
 
13 Березня, 2018 р., 08:37
7 березня 2018 року, було підписано Меморандум про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та Асоціацією «Інформаційні технології України». Зокрема, спільна робота МОН та Асоціації буде спрямована на створення сучасного освітнього середовища, запровадження ефективного регулювання ринку освітніх технологій, сприяння розвитку цифрових компетенцій та електронного навчання в суспільстві.
 
13 Березня, 2018 р., 08:36
Однією з цілей економічного зростання та перебудови моделі економіки з сировинної до економіки доданої вартості є якомога швидший вихід та закріплення на нових для нашої продукції ринках. Про це сказав Володимир Гройсман в інтерв’ю Латвійському телебаченню.
 
13 Березня, 2018 р., 08:35
Антикорупційний суд, як завершальна ланка розбудови антикорупційної інфраструктури в Україні, має бути незалежним і запрацювати якомога швидше. Про це сказав Володимир Гройсман в інтерв’ю Латвійському телебаченню.
 
13 Березня, 2018 р., 08:33
Доходи місцевих бюджетів 665 ОТГ за січень-лютий 2018 року зросли на 63,8% (+1,11 млрд грн), у порівнянні з відповідним періодом минулого року, та склали 2,85 млрд грн. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко на своїй сторінці у Фейсбук.
12 Березня, 2018 р., 08:12
На сайті Головного сервісного центру МВС тепер можна ознайомитися з мапою суб’єктів обов’язкового технічного контролю  транспортних засобів (ОТК), переглянути основну інформацію про них та обрати найближчий за місцем розташування. ОТК підлягають певні категорії транспортних засобів, що беруть участь у дорожньому русі та пройшли державну реєстрацію, зокрема:  легкові автомобілі, що використовуються для перевезення пасажирів або вантажів (таксі), вантажні авто незалежно від форми власності, автобуси та спеціалізовані транспортні засоби, що перевозять небезпечні вантажі. 
06 Березня, 2018 р., 15:17
6 березня відбулися урочистості з нагоди 95-ї річниці з дня утворення Білоцерківського району. Святкові заходи традиційно розпочалися з підняття прапору Білоцерківського району біля адмінприміщення районної адміністрації. Потому усіх запрошено до Київського обласного академічного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського, де власне й проходила основна частина свята.
06 Березня, 2018 р., 13:16
Сервісні центри МВС запровадили можливість складання іспиту з ПДР англійською мовою, тож відтепер для іноземних громадян стане легшим складання теоретичної частини іспиту на право керування транспортним засобом. Мову можна обрати самостійно перед початком проходження іспиту. Після вибору мови, в англійському перекладі також надається інструкція щодо проходження іспиту. Повний перелік питань з ПДР та відповідей до них англійською мовою також можна завантажити з сайту Головного сервісного центру МВС.
05 Березня, 2018 р., 15:24
Інформацію щодо наповнення районного бюджету за січень-лютий 2018 року заслухали під час оперативної наради, що відбулася 5 березня. Доповідав начальник фінансового управління Анатолій Титаренко. За словами очільника фінансового управління, власні доходи за два місяці 2018 року по зведеному місцевому бюджету склали 21,8 млн. гривень. Структура доходів наступна: податок на доходи фізичних осіб склав 11,4 млн. грн., плата за землю склала 4,0 млн. грн., 4,3 млн. грн. єдиного податку.  
05 Березня, 2018 р., 11:55
Для забезпечення проїзду автошляхами Київської області минулої доби було задіяно 110 одиниць спецтехніки.  Дорожники розчищали від снігу та обробляли протиожеледними матеріалами автошляхи області. Зокрема, було використано 1376,7 тон піщано-соляної суміші та 97,5 тон технічної солі. Станом на 6:00 ранку 5 березня проїзд дорогами загального користування державного значення забезпечено. На території області без опадів, температура повітря 8-10° морозу. Покриття автодоріг сухе, місцями засніжене.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень