Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Депутат працював на окрузі

Дата: 27.02.2018 10:27
Кількість переглядів: 771

Фото без описуМинулого тижня народний депутат України Віталій Гудзенко відвідав ряд населених пунктів Білоцерківського району. Такі зустрічі народний депутат вважає одним з головних напрямків у свої роботі.  «Весь свій вільний час я проводжу в робочих поїздках по  рідному 92 округу. Мені завжди приємно спілкуватися з людьми особисто, тому що лише так можна дізнатися з перших вуст про існуючі проблемні питання, з якими стикаються колективи закладів освіти, культури, медицини в процесі роботи Крім цього,  завдяки таким зустрічам, є можливість оперативно вирішувати ряд питань», - зазначає Віталій Іванович.

Зокрема, 21 лютого народний обранець спільно з першим заступником голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрієм Савчуком побували в Острійківській, Піщанській, Скребишівській загальноосвітніх школах та будинках культури сіл Томилівка, Потіївка і Дрозди. Школі села Піщана Віталій Іванович  надав фінансову допомогу на потреби закладу, а в Дроздах виділив кошти громаді для закупівлі спортивного інвентарю. Наступного дня відбувся робочий візит в  Терезинську, Шкарівську та Узинські ЗОШ №2 і №5, а також дитячі садочки міста Узин - “Ведмежатко”, “Сонечко” і “Зіронька”. Терезинській і Шкарівській загальноосвітнім школам народним депутатом виділено матеріальну допомогу на загальні потреби цих закладів. Також Віталій Іванович провів зустрічі з колективами  Матюшівської, Трушківської, Фурсівської шкіл та Узинської лікарні. В Трушках Віталій Іванович допоміг коштами для оновлення шкільної їдальні, а в Фурсах надав фінансову допомогу дитячій спортивній команді. 23 лютого в графіку відвідин  депутата - Пилипчанська і Розаліївська школи. Розаліївській сільській бібліотеці Віталій Іванович подарував ноутбук, який був вкрай необхідним для роботи. В  Яблунівському будинку культури депутата зустрічали з хлібом і сіллю. Також Віталій Іванович завітав в місцевий храм, якому надав фінансову допомогу на розбудову.

Нагадаємо, що минулого року за ініціативи та сприяння Віталія Гудзенка до Білоцерківського району, як і до інших районів округу,  було спрямовано цільову субвенцію з державного бюджету у сумі 28 млн.грн. За ці кошти для вище перерахованих закладів освіти та культури було придбано мультимедійне та музичне обладнання, меблі, спортивний інвентар. А ось для Узинської лікарні придбано сучасний рентген апарат. «Впевнений, що це стане суттєвою допомогою для успішного навчального процесу, проведення різних цікавих заходів культурного спрямування для мешканців сіл Білоцерківщини. Приміром, інтерактивні дошки, які отримали ряд шкіл району, дозволяють зробити процес навчання цікавішим, захоплюючим та нагляднішим. Не кожна школа у  великому місті може похвалитися наявністю такого сучасного обладнання.  Тож мені дуже приємно, що завдяки нашій спільній роботі школи району стають сучаснішими та дають можливість дітям отримувати якісну середню освіту», - ділиться Віталій Іванович.

Крім цього, під час зустрічей Віталій Іванович поінформував про події у Верховній Раді, відповів на ряд запитань, які стосувалися і роботи законотворців,  і суспільно-політичного життя в державі загалом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень