Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Майже 41,5 тисяч громадян звернулися до Центрів обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ з початку року

Дата: 19.02.2018 11:11
Кількість переглядів: 498

Фото без описуПро це повідомили в управлінні обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області. Платникам податків надано понад 5 тисяч адміністративних послуг. Найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

За січень місяць поточного року надано понад 2,4 тисячі таких послуг. Другими за популярністю є послуги з надання витягу з реєстру платників єдиного податку (645 послуг).  Не втрачають актуальності послуги з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків (620 послуг).

Як відзначають фахівці Білоцерківської ОДПІ, надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження прогресивних методів і форм обслуговування та створення сприятливих умов для платників податків є пріоритетними завданнями в діяльності  Центрів обслуговування платників Білоцерківської ОДПІ.

З переліком безоплатних адміністративних послуг, що надаються територіальними органами ДФС у Київській області можна ознайомитись на субсайті ГУ ДФС у Київській області в розділі «Адміністративні послуги» та у Центрах обслуговування платників.

Білоцерківська ОДПІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень