Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги громадян! 

Дата: 19.02.2018 11:03
Кількість переглядів: 520

У Збройних Силах України триває комплектування військ військовослужбовцями служби за контрактом. Білоцерківський ОМВК проводить відбір громадян, придатних до військової служби за станом здоров’я, яким небайдужа доля свого народу й територіальна цілісність України та які мають бажання проходити військову службу за контрактом.

На військову службу за контрактом приймаються громадяни віком від 18 до 60 років, визнані військово-лікарськими комісіями придатними за станом здоров’я, мають відповідну фізичну підготовку, пройшли відповідний психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби та не мали судимості, мають вищу, професійно-технічну або повну загальну середню освіту.
Військовослужбовцям держава гарантує стабільне грошове забезпечення, виплату грошової допомоги на оздоровлення, щорічну оплачувану відпустку (від 30 до 45 діб), професійне зростання, безкоштовне медичне обслуговування в медустановах Міноборони України. 
Окрім того, жителі Білоцерківського району, які уклали контракт на військову службу, відповідно до районної комплексної Програми «Турбота», мають право на отримання одноразової адресної матеріальної допомоги у розмірі 5 тис. грн. 
Отже, якщо Ви мрієте отримувати достойну заробітну плату, прагнете фізичного розвитку, мати пенсію та соціальні гарантії – підпишіть контракт зі Збройними Силами України – єдиний контракт зі своїм серцем і країною!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень