Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2024 р., 13:31
мДо кінця року на Київщині в рамках реформи шкільного харчування створять 25 опорних кухонь. Основна мета – збільшити кількість дітей, які охоплені щоденним  гарячим  шкільним харчуванням. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко після онлайн-наради за участі першої леді України Олени Зеленської, заступника голови Офісу Президента Олексія Кулеби, членів уряду та голів обласних адміністрацій щодо  реалізації реформи на місцях.
10 Квітня, 2024 р., 12:26
Внаслідок повномасштабної війни в Україні значно збільшилася кількість дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Тому чимало українців розмірковують про те, як дати їм шанс вирости у повноцінній родині. За яких обставин можливо розпочати процедуру усиновлення і які документи необхідні, дивіться інфографіку.
10 Квітня, 2024 р., 11:23
Виманювання грошей від імені держустанов: кіберполіція попереджає про нову шахрайську схему.
10 Квітня, 2024 р., 10:09
За інформацією Генерального штабу ЗСУ загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 10.04.24 орієнтовно склали:
10 Квітня, 2024 р., 09:00
9.00. Щоденно ми згадуємо українців, які віддали своє життя. Усіх, хто воював. Усіх військових і усіх цивільних. Дорослих і дітей... Усіх! Усіх, хто міг би ще жити, якби росія не почала цю війну...
09 Квітня, 2024 р., 19:01
На Київщині триває процес облаштування та будівництва укриттів для захисту цивільного населення та учнів освітніх закладів. Зокрема, в Борисполі на території ліцею «Патріот» будують нову споруду протирадіаційного укриття подвійного призначення, яка розрахована на одночасне перебування 500 осіб. Роботи проводять коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.
09 Квітня, 2024 р., 16:24
Сьогодні, 9 квітня, визначилися ще два учасники фінальних ігор з футзалу серед юнацьких команд Білоцерківщини, які вибороли право представляти свою громаду у ІІІ (районному) етапі Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч».
09 Квітня, 2024 р., 15:26
Допомога на проживання для ВПО дозволяє забезпечити людей, які опинилися в складних життєвих обставинах, необхідними матеріальними ресурсами для життя та адаптації у нових умовах.  Відтепер у застосунку Дія можна оформити довідки внутрішньо переміщених осіб та грошову допомогу одразу на всю сім’ю в одній заяві. 
09 Квітня, 2024 р., 13:50
Вікна завжди привертають увагу дітей, адже так вони вивчають навколишнє середовище та пізнають світ. З настанням тепла ми дедалі частіше провітрюємо квартири, однак якщо є маленька дитина — це потрібно робити максимально безпечно.
09 Квітня, 2024 р., 12:20
ГУ ДПС у Київській області нагадує, що незадекларована праця сприяє недоброчесній конкуренції стосовно тих СГ, які в повній мірі виконують свої зобов’язання щодо сплати податків, охорони праці та соціального забезпечення працівників. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень