Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Березня, 2024 р., 17:45
Об’єднатися і бути пліч-о-пліч у цей складний час – це основна мета наймасштабніших учнівських змагань країни, участь в яких взяли команди з усіх територіальних громад Білоцерківщини.
26 Березня, 2024 р., 17:02
111 шкіл Київщини отримали допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН для забезпечення учнів щоденним гарячим харчуванням. 41 громаді вже перераховано понад 14 млн грн. Ці кошти дозволяють забезпечити часткове відшкодування витрат на щоденні гарячі страви для учнів 1-4 класів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
26 Березня, 2024 р., 16:29
Сьогодні, 26 березня, начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька провела розширену нараду з очільниками громад Білоцерківського району та представниками оборонного сектору, районного управління Нацполіції і полку патрульної поліції в м. Біла Церква та Білоцерківському районі.
26 Березня, 2024 р., 15:25
Президент України Володимир Зеленський узяв участь в урочистостях з нагоди 10-ї річниці створення Національної гвардії України та випуску офіцерів Національної академії НГУ та Київського інституту Нацгвардії.
26 Березня, 2024 р., 14:10
У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз'яснює ветеранам і ветеранкам, які послуги реабілітації вони можуть отримати на безоплатній основі. Зокрема, йдеться про медзаклади, у яких є договір із НСЗУ, де застосовуються виключно доказові методи реабілітації.
26 Березня, 2024 р., 12:08
Київщина продовжує відновлення житлового фонду, пошкодженого внаслідок повномасштабного вторгнення рф. Зокрема, триває відбудова багатоквартирного житлового будинку на вулиці Києво-Мироцькій, 104Б у Бучі. Це  — один з об’єктів, які відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.
26 Березня, 2024 р., 10:15
Національна гвардія України сьогодні – це не лише військова сила, але й символ нашої національної самостійності, незалежності та суверенітету. Вона відіграє одну з ключових ролей у забезпеченні безпеки та порядку на території України, захищаючи наших громадян від загроз зовнішніх та внутрішніх.
26 Березня, 2024 р., 09:30
26 березня 2024 року Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення. Це військове формування з правоохоронними функціями має цікаву історію, власні бойові рекорди та своїх героїв, яких шанує Україна і світ.
26 Березня, 2024 р., 09:00
Щоденно ми згадуємо українців, які віддали своє життя. Усіх, хто воював. Усіх військових і усіх цивільних. Дорослих і дітей... Усіх! Усіх, хто міг би ще жити, якби росія не почала цю війну...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень