Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2024 р., 09:00
9.00. Щоденно ми згадуємо українців, які віддали своє життя. Усіх, хто воював. Усіх військових і усіх цивільних. Дорослих і дітей... Усіх! Усіх, хто міг би ще жити, якби росія не почала цю війну...
09 Квітня, 2024 р., 19:01
На Київщині триває процес облаштування та будівництва укриттів для захисту цивільного населення та учнів освітніх закладів. Зокрема, в Борисполі на території ліцею «Патріот» будують нову споруду протирадіаційного укриття подвійного призначення, яка розрахована на одночасне перебування 500 осіб. Роботи проводять коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.
09 Квітня, 2024 р., 16:24
Сьогодні, 9 квітня, визначилися ще два учасники фінальних ігор з футзалу серед юнацьких команд Білоцерківщини, які вибороли право представляти свою громаду у ІІІ (районному) етапі Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч».
09 Квітня, 2024 р., 15:26
Допомога на проживання для ВПО дозволяє забезпечити людей, які опинилися в складних життєвих обставинах, необхідними матеріальними ресурсами для життя та адаптації у нових умовах.  Відтепер у застосунку Дія можна оформити довідки внутрішньо переміщених осіб та грошову допомогу одразу на всю сім’ю в одній заяві. 
09 Квітня, 2024 р., 13:50
Вікна завжди привертають увагу дітей, адже так вони вивчають навколишнє середовище та пізнають світ. З настанням тепла ми дедалі частіше провітрюємо квартири, однак якщо є маленька дитина — це потрібно робити максимально безпечно.
09 Квітня, 2024 р., 12:20
ГУ ДПС у Київській області нагадує, що незадекларована праця сприяє недоброчесній конкуренції стосовно тих СГ, які в повній мірі виконують свої зобов’язання щодо сплати податків, охорони праці та соціального забезпечення працівників. 
09 Квітня, 2024 р., 11:17
Офіційно стартувала відновлена Урядом програма часткової компенсації державою вартості сільгосптехніки та обладнання українського виробництва. Відповідний наказ про формування та затвердження Переліку вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується коштом бюджету підписала Перший віцепрем’єр-міністр України — Міністр економіки України Юлія Свириденко під час презентації економічної платформи «Зроблено в Україні» та зустрічі з підприємцями Чернігівщини під головуванням Президента України Володимира Зеленського.
09 Квітня, 2024 р., 09:49
Що необхідно зробити фізичній особі – підприємцю (далі – ФОП) – платнику єдиного податку (першої або другої групи), яка мобілізована у період дії воєнного стану в Україні та якій в інтегрованій картці платника здійснюються нарахування авансових внесків єдиного податку і надходять податкові вимоги, для скасування  контролюючим органом таких нарахованих сум з єдиного податку? Роз'яснення Державної податкової служби України.
09 Квітня, 2024 р., 08:58
Щоранку о 09:00 ми згадуємо загиблих від рук російських загарбників, щодня ми запалюємо свічки пам’яті та схиляємо голови у скорботі під час загальнонаціональної хвилини мовчання, вшановуючи світлу пам’ять громадян України, які віддали життя за свободу і незалежність України: всіх, хто воював, всіх військових, цивільних та дітей, всіх, хто загинув в боротьбі з російськими окупантами та внаслідок нападу російських військ на українські міста і села.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень