Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Квітня, 2024 р., 10:07
Звертаємо увагу, що сьогодні, 11 квітня, завершується реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті.
11 Квітня, 2024 р., 09:00
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
11 Квітня, 2024 р., 08:03
Сьогодні вночі область була масовано атакована дронами-камікадзе та ракетами. Тривога тривала більше 5 годин. На жаль, під час повітряної тривоги на Київщині атаковано об’єкт критичної інфраструктури. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко. 
10 Квітня, 2024 р., 16:44
В Київській області відпрацьовується  «Алгоритм реагування в надзвичайних ситуаціях», щоб забезпечити подальший психологічний супровід постраждалих. Заплановано активно долучити фахівців громад до кризового реагування та надання психологічної допомоги постраждалим. Робота відбувається в межах реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською. Про це під час проведення брифінгу повідомила Юлія Казакова – регіональна координаторка Всеукраїнської програми на Київщині.
10 Квітня, 2024 р., 16:08
Завершилися зональні ігри з баскетболу серед шкільних команд Білоцерківщини в рамках ІІІ (районного) етапу Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч».
10 Квітня, 2024 р., 15:34
ТОВ "КСЛ" повідомляє, що 11 квітня 2024 року  з 9.00 до 18.00  на території Ольшаницького родовища гранітів будуть проводитися планові вибухові роботи з метою розпущення гранітів, придатних для виробництва щебеневої продукції.
10 Квітня, 2024 р., 13:31
мДо кінця року на Київщині в рамках реформи шкільного харчування створять 25 опорних кухонь. Основна мета – збільшити кількість дітей, які охоплені щоденним  гарячим  шкільним харчуванням. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко після онлайн-наради за участі першої леді України Олени Зеленської, заступника голови Офісу Президента Олексія Кулеби, членів уряду та голів обласних адміністрацій щодо  реалізації реформи на місцях.
10 Квітня, 2024 р., 12:26
Внаслідок повномасштабної війни в Україні значно збільшилася кількість дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Тому чимало українців розмірковують про те, як дати їм шанс вирости у повноцінній родині. За яких обставин можливо розпочати процедуру усиновлення і які документи необхідні, дивіться інфографіку.
10 Квітня, 2024 р., 11:23
Виманювання грошей від імені держустанов: кіберполіція попереджає про нову шахрайську схему.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень