Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Квітня, 2024 р., 16:20
Повідомляємо вам, що з метою контролю за якісною та ефективною організацією функціонування укриттів та Пунктів незламності на території Білоцерківського району при Білоцерківській районній військовій адміністрації працює цілодобовий номер «гарячої лінії».
07 Квітня, 2024 р., 15:18
Цього тижня Київщина розпочала третій етап Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. На рівні районів змагатися будуть 377  команд. Про це під час брифінгу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 
06 Квітня, 2024 р., 19:55
5 квітня Фурсівський заклад дошкільної освіти "Усмішка" відсвяткував свій п'ятий день народження. З нагоди ювілею у дитячому садочку відбулися урочистості.
06 Квітня, 2024 р., 13:52
Декілька агропідприємств Бучанського та Вишгородського районів відвідав Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський. Також разом з народною депутаткою України Ольгою Василевською-Смаглюк, першим заступником голови Київської ОДА Миколою Бойком, головою Бучанської РДА Данилом Мавляновим, в.о. начальника Головного управління ДПС у Київській області Юліаною Козаченко, заступником Бучанського міського голови Дмитром Чейчуком, начальником управління агропромислового розвитку Ліною Щуревич та підприємцями провели робочу нараду щодо стану розвитку аграрного сектору. 
06 Квітня, 2024 р., 09:50
Сьогодні вночі та зранку ворог атакував нашу область, застосовуючи «шахеди» та крилаті ракети.
05 Квітня, 2024 р., 18:04
На базі Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес  у Бучі відбувся презентаційний захід та зустріч з представниками малого та середнього бізнесу. Участь у ньому взяли директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, голова правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття Наталія Землянська, директорка департаменту економіки Київської ОВА Наталія Погребна, директор департаменту розвитку реального сектору економіки Міністерства економіки України Роман Кропивницький, заступник начальника філії Головного управління по м. Києву та Київській області  АТ «Ощадбанк» Євген Панченко.
05 Квітня, 2024 р., 15:51
Від початку 2024 року 6 000 українців отримали ваучер на навчання за державний кошт і зможуть здобути нову професію або спеціальність, чи підвищити свій професійний рівень, щоб бути більш конкурентними на ринку праці. Держава профінансувала їх навчання на 42 млн грн. Про це повідомила Перший віце-прем’єр-міністр України - Міністр економіки Юлія Свириденко.
05 Квітня, 2024 р., 14:43
Два роки повномасштабної війни держава фінансово підтримує громадян, які були змушені залишити свої домівки і стали внутрішньо переміщеними особами.
05 Квітня, 2024 р., 14:30
На Київщині відбувся семінар-навчання для представників структурних підрозділів, які реалізовують молодіжну політику в громадах області. Захід провели на базі Всеукраїнського молодіжного центру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень