Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Грудня, 2020 р., 16:42
З 1 січня 2021 року діятимуть нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів, а також єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Нові рахунки доступні за посиланням:
28 Грудня, 2020 р., 10:57
Сьогодні, 28 грудня, заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко провів чергове засідання комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісти), померли та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації.
28 Грудня, 2020 р., 09:54
Депутати обласної ради затвердили програму «Здоров’я Київщини». Вона розрахована на три роки. Загальний обсяг її фінансування склав понад 2 млрд грн, із яких майже 1 млрд – кошти обласного бюджету.
24 Грудня, 2020 р., 15:51
Сьогодні, 24 грудня, в селі Чепиліївка Узинської ОТГ відбулося урочисте представлення поліцейського офіцера громади та відкриття поліцейської станції. Участь у заходах взяли представники ГУ Національної поліції України в Київській області на чолі з начальником управління Андрієм Нєбитовим, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, Узинський міський голова Віталій Гринчук, представники поліції та громадськості району.
24 Грудня, 2020 р., 12:19
Стартував Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» –2021. Організатори конкурсу - науково-виробничий журнал «Охорона праці» та Державна служба України з питань праці. До участі в конкурсі запрошуються діти від 6 до 18 років: учні середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв та вихованці позашкільних навчальних закладів.
24 Грудня, 2020 р., 11:15
Відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 11.11.2020 №2593 «Про затвердження змін до порядку надання первинної медичної допомоги та Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян», затверджено зміни до Інструкції про порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, затвердженої наказом МОЗ України від 13.11.2001 №455 (далі – Інструкція №455). Про це повідомляє відділ перевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області.
23 Грудня, 2020 р., 15:06
Через ускладнення погодних умов, опади у вигляді снігу та ожеледицю на дорогах керівництво Білоцерківського району закликає громадян бути обережними у дорозі і утриматися від поїздок на власних авто. Дорожні служби здійснюють необхідну обробку дорожнього покриття, проте коливання температур з опадами може викликати небезпечні ситуації на автошляхах та пішохідних зонах.
23 Грудня, 2020 р., 12:19
Епідемія коронавірусної інфекції (COVID-19) продовжує поширюватись регіонами України, завдає значних економічних збитків, підриває здоров’я громадян, інколи забирає життя. Кожному з нас треба бути дуже обережним і уважним до свого особистого здоров’я та здоров’я людей, що нас оточують.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень