Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації взяла участь в урочистому представленні  поліцейського офіцера громади

Дата: 24.12.2020 15:51
Кількість переглядів: 619

Фото без описуСьогодні, 24 грудня, в селі Чепиліївка Узинської ОТГ відбулося урочисте представлення поліцейського офіцера громади та відкриття поліцейської станції. Участь у заходах взяли представники ГУ Національної поліції України в Київській області на чолі з начальником управління Андрієм Нєбитовим, голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, Узинський міський голова Віталій Гринчук, представники поліції та громадськості району.

 

Представляючи поліцейського офіцера, Андрій Нєбитов зазначив, що тепер громада має власного офіцера, який успішно пройшов конкурсний відбір та відповідне навчання. Ним став Андрій Нестеренко, який під час представлення отримав від очільника поліції Київщини сертифікат поліцейського офіцера громади. Крім того, полісмену було вручено помпову рушницю та ключі від нового службового автомобіля з необхідним обладнанням. Для повноцінної роботи поліцейського офіцера у селі Чепиліївка було обладнано поліцейську станцію з робочим кабінетом та кімнатою для відпочинку.

 

- Віднині громада має офіцера поліції, який працюватиме 24 на 7, - наголосив Андрій Нєбитов та побажав своєму колезі успішної служби і тісної співпраці з усіма жителями громади.

 

Успіхів на складному шляху забезпечення громадського порядку побажала новопризначеному офіцеру і голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк та подякувала всім працівникам Білоцерківського відділу поліції за допомогу та оперативне реагування під час вирішення проблемних питань.

 

Довідково: Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції України, а його мета – забезпечення кожної громади поліцейським, який буде там працювати і жити.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень