Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Впродовж ІV кварталу райдержадміністрацією було розглянуто 123 звернення громадян

Дата: 28.12.2020 13:58
Кількість переглядів: 464

 

Фото без описуПід час оперативної наради у голови райдержадміністрації серед низки важливих питань було розглянуто стан роботи зі зверненнями громадян, які надійшли до Білоцерківської РДА.

 

Як проінформувала начальник відділу загально-організаційної роботи та управління персоналом райдержадміністрації Альона Максимченко, протягом жовтня-грудня 2020 року до райдержадміністрації надійшло 26 письмових та усних звернень, які стосувалися вирішення питання землекористування в сільській місцевості, виділення земельних ділянок та земельних паїв у натурі, одержання майнових паїв, надання матеріальної допомоги на лікування та вирішення соціально-побутових питань, надання пільг, благоустрою населених пунктів, ремонту та будівництва доріг, санітарного стану населених пунктів, екології тощо.

 

Також, 97 звернень надійшло до райдержадміністрації протягом ІV кварталу 2020 року з Регіонального контактного центру Київської області. Звернення стосувалися соціального захисту населення, здебільшого - нарахування та призначення субсидій.

 

Переважна більшість звернень була вирішена позитивно. Якщо ж вирішення проблеми, піднятої громадянами, виходить за межі компетенції райдержадміністрації, то запитувач отримав відповідні роз’яснення з даного питання.

 

- Всі відділи, управління  та служби райдержадміністрації і надалі з усією відповідальністю повинні своєчасно реагувати на звернення громадян, - наголосила голова адміністрації Людмила Мерзлюк, звертаючись до учасників наради, та зазначила, що наразі, в період карантину, всі прийоми громадян обмежено, тому до зняття карантинних обмежень все спілкування зводиться до режиму онлайн або ж шляхом письмових запитів-відповідей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень