Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Березня, 2020 р., 13:47
Білоцерківське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області нагадує, що для профілактики захворювань,  спричинених новим коронавірусом, слід дотримуватись стандартних рекомендацій:
24 Березня, 2020 р., 16:24
25 березня 2020 року о 14:00 відбудеться онлайн брифінг Василя Володіна, тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної  адміністрації та Максима Іонова, директора департаменту охорони здоров’я КОДА з приводу поточної ситуації із захворюванням на  коронавірус в області. Участь у брифінгу також візьме представник місцевого самоврядування. Час проведення може бути змінено. Слідкуйте за оновленнями на офіційному сайті Київської обласної державної адміністрації та сторінці Київської облдержадміністрації у Facebook.
24 Березня, 2020 р., 16:16
В Україні налічується більше 42 тис. осіб з порушеннями слуху, зокрема в Київській області проживають близько 4 тис. глухих та слабкочуючих, для яких виклик екстрених служб досі залишається проблемою та спричиняє до залежності від інших. На виконання ст. 9 Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю, якою регламентується надання особам з інвалідністю можливості вести незалежний спосіб життя й усебічно брати участь в усіх аспектах життя, держави-учасниці вживають належних заходів для забезпечення зв'язку шляхом виявлення й усунення перепон і бар'єрів, що перешкоджають доступності інформаційних, комунікаційних служб, зокрема електронних служб та екстрених служб. 
24 Березня, 2020 р., 11:04
Уряд підтримав проєкт постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 195 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва». Державна підтримка надасть доступ с/г виробникам здешевити придбання сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва на 25 % та сприятиме оновленню машинно-тракторного парку.
24 Березня, 2020 р., 10:59
За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 24 березня в Україні 84 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків. Наразі коронавірусну хворобу виявлено у:
24 Березня, 2020 р., 10:55
Термінові заходи з протидії поширенню COVID-19, організацію роботи Фонду соціального страхування України в умовах накладеного карантину, механізми дистанційних звернень застрахованих осіб і кадрові рішення на виконання антикорупційного законодавства сьогодні, 19 березня, обговорили на селекторній нараді під головуванням директора виконавчої дирекції Фонду Олени Думи. Про це повідомила пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
23 Березня, 2020 р., 12:22
У зв’язку із загостренням ситуації з поширення коронавірусної інфекції з 23 березня 2020 року і до завершення карантину Білоцерківський місцевий центр призупиняє особистий прийом громадян та надання адресної правової допомоги і повністю переходить на надання правових послуг дистанційно.
23 Березня, 2020 р., 11:51
З 18 березня на Білоцерківщині почав функціонувати ще один медичний заклад  - «Амбулаторія  загальної практики сімейної медицини» у  селі Озерна.
23 Березня, 2020 р., 09:52
23 березня під головуванням в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрія Савчука відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, який був утворений з метою запобігання поширенню на території Білоцерківського району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2 .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень