Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У селі Озерна розпочала роботу нова сучасна медична амбулаторія

Дата: 23.03.2020 11:51
Кількість переглядів: 827

Фото без описуЗ 18 березня на Білоцерківщині почав функціонувати ще один медичний заклад  - «Амбулаторія  загальної практики сімейної медицини» у  селі Озерна.

 

Відкриття сучасної медичної амбулаторії – довгоочікувана подія для жителів села. Втілити її в життя вдалося в рамках реалізації у Білоцерківському районі програми «Доступна медицина».

 

Як зазначив в.о. голови Білоцерківської райдержадміністрації Юрій Савчук, суворі реалії сьогодення внесли певні корективи -  відкриття амбулаторії відбулося без проведення урочистих заходів у зв'язку з надзвичайною ситуацією щодо запобігання поширення  COVID 2019. Проте значимість події від цього не зменшилася. Заклад запрацював відразу ж після того, як були отримані відповідні дозволи. Віднині жителі одного з найбільших населених пунктів району  зможуть отримувати своєчасну і якісну медичну допомогу, що особливо актуально за нинішньої ситуації, коли увага нашого суспільства націлена на боротьбу з однією з найпідступніших хвороб, що загрожує людству.

 

В амбулаторії працює 10 працівників: завідувач - Микола Володимирович Мельник, 6 медичних сестер, один медичний  реєстратор та дві молодші медичні сестри.

 

Перші відвідувачі  вже скористалися послугами нового медичного закладу і гідно оцінили його, адже амбулаторія облаштова сучасним медичним обладнанням та меблями для надання якісної медичної допомоги жителям сільської місцевості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень