Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ситуація під контролем

Дата: 23.03.2020 09:52
Кількість переглядів: 519

Фото без опису23 березня під головуванням в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрія Савчука відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, який був утворений з метою запобігання поширенню на території Білоцерківського району гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2 .

 

Під час засідання були розглянуті питання щодо виконання заходів з профілактики виникнення та недопущення розповсюдження короновірусної хвороби.

 

Зокрема, було проаналізовано стан забезпечення  медичних закладів  засобами індивідуального захисту, дезінфекційними матеріалами та експрес-тестами і дотримання режиму карантину у населених пунктах Білоцерківського району.

 

Також члени штабу акцентували увагу на необхідності контролю за рухом пасажирів у громадському транспорті, виконанням рішення щодо закриття ринків і недопущення фактів  стихійної  торгівлі та  розглянули питання забезпечення певних категорій працівників району спеціальними перепустками тощо.

 

Як зазначив в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрій Савчук, наразі ситуація у районі контрольована.  Станом на 08:00 23 березня 2020 року у Білоцерківському районі  лабораторно підтверджених випадків зараження  COVID-19 не зафіксовано.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень