Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Квітня, 2020 р., 20:58
початку проведення моніторингу підтверджених захворювань в Україні за даними Міністерства охорони здоров’я кількість захворювань зростає щодня. Наразі маємо сумну статистику майже в кожній області, за виключенням Миколаївської. Невтішна ситуація в західних областях. Столиця та Київська область також в зоні ризику, особливо враховуючи той факт, що багато наших співгромадян приїжджають із-за кордону. Люди, які повертаються до України, часто  ведуть активне соціальне життя: це зустрічі з близькими та друзями, відвідування храмів та інше.  Задля непоширення коронавірусу та з метою уникнення зараження від громадян, що прибувають із країн та регіонів з високим показником зараження, Урядом прийняте рішення про обов’язкову обсервацію таких громадян протягом 14 днів з дати перетинання державного кордону. Рішення щодо застосування обсервації прийняте виключно із однією метою  – забезпечити двотижневу ізоляцію громадян, і таким чином запобігти розповсюдженню вірусу серед здорового населення в нашій країні.
12 Квітня, 2020 р., 20:53
Кількість підтверджених випадків захворювань на коронавірус в Україні станом на 12 квітня становить 2777. У порівнянні з іншими країнами цифри не дуже великі, проте динаміка демонструє приріст щодня. Медики та науковці прогнозують кілька сценаріїв. Серед них і такі, згідно з якими критична кількість захворювань може спалахнути вже найближчими тижнями. Чому так може статися? Квітень – дуже насичений місяць. Багато святкових днів, коли возз’єднуються родини. На ці свята українці зазвичай звикли збиратися усією великою сім‘єю. Нажаль, в умовах пандемії це може стати каталізатором збільшення кількості захворювань. Щоб ми не стикнулись із сумною статистикою інших країн світу та Європи, Уряд прийняв низку важливих рішень, націлених проти поширення коронавірусу в Україні. Завдання кожного громадянина зараз – максимально дослухатись до рекомендацій та сумлінно виконувати прийняті закони. Від цього залежить здоров’я нації та життя багатьох із нас. Серед заходів та обмежень, яких мають дотримуватись громадяни, що прибули на батьківщину з-за кордону, є і обсервація. Рішення щодо обсервації прийняте виключно із однією метою  – забезпечити перебування в двотижневій ізоляції громадян, які приїжджають із інших країн та регіонів, де є коронавірус. Таким чином – заблокувати можливість виникнення нових осередків розповсюдження вірусу всередині країни.
11 Квітня, 2020 р., 13:43
Білоцерківщину сколихнула сумна новина – перестало битися серце нашого видатного земляка, занесеного у Книгу почесних громадян Білоцерківського району «Золотий фонд району», майстра спорту Міжнародного класу, чемпіона Європи та світу з пауерліфтингу, активного  пропагандиста здорового способу життя, фізкультури та спорту   Віктора Олексійовича Стефанова.
11 Квітня, 2020 р., 13:34
За інформацією Департаменту охорони здоров'я Київської облдержадміністрації, у Київській області 11 квітня 2020 року зареєстровано 155 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції.
10 Квітня, 2020 р., 17:42
Т.в.о. голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін звернувся до жителів Київщини з проханням подбати про своє життя і здоров'я та з розумінням віднестися до прийняття рішення щодо посилення карантинних обмежень на території області.
10 Квітня, 2020 р., 15:37
Сьогодні, 10 квітня, на позачерговому засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, вирішили запровадити додаткові обмежувальні заходи на території Київської області.
10 Квітня, 2020 р., 12:25
Постановою Кабінету Міністрів України від 01 квітня 2020 року   №251  “Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020році”  визначено   порядок виплати одноразової грошової допомоги у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, у сумі 1000 гривень окремим категоріям населення.
10 Квітня, 2020 р., 11:51
За даними Центру громадського здоров’я, у Київській області станом на ранок 10 квітня 2020 року офіційно підтверджено 140 випадків захворювання на коронавірус. За останню добу підтверджено  – 7 нових випадків.
10 Квітня, 2020 р., 09:00
Білоцерківське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує про функціонування державних лабораторій ветеринарно-санітарної експертизи.
10 Квітня, 2020 р., 08:19
З початком весняно - польових робіт суттєво зростають обсяги та інтенсивність виробничого процесу, пов’язаного з перевіркою готовності сільськогосподарської техніки, підготовкою насіння ярих зернових та зернобобових культур.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень