Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відійшов у вічність почесний громадянин Білоцерківського району Віктор Олексійович Стефанов

Дата: 11.04.2020 13:43
Кількість переглядів: 525

Фото без описуБілоцерківщину сколихнула сумна новина – перестало битися серце нашого видатного земляка, занесеного у Книгу почесних громадян Білоцерківського району «Золотий фонд району», майстра спорту Міжнародного класу, чемпіона Європи та світу з пауерліфтингу, активного  пропагандиста здорового способу життя, фізкультури та спорту   Віктора Олексійовича Стефанова.

Народився Віктор Олексійович 2 листопада 1948 року в Одеській області. Згодом його життєва стежина повернула на Київщину, з якою пов’язане все його трудове і спортивне життя.

Спортом Віктор Стефанов  захоплювався з молодих років. Щоденно гартував свою майстерність і силу волі, впевнено рухаючись до чемпіонських вершин. Не оминув своєю увагою жодну спортивну подію, яка відбувалася на Білоцерківщині. Був справжнім взірцем для молоді.  Став один із засновників спортивно-оздоровчого клубу «Граніт».

Серцем і душею вболівав за Шкарівку – село, яке стало для нього справді рідним.

Колектив Білоцерківської районної державної адміністрації глибоко сумує з приводу передчасної смерті  Віктора Олексійовича Стефанова та висловлює слова глибокого співчуття рідним і близьким покійного.

 Нам усім не вистачатиме мудрої поради, життєвої енергії та неймовірного  оптимізму Віктора Олексійовича.

Світла йому  пам’ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень