Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Березня, 2020 р., 16:30
Київською обласною державною адміністрацією системно реалізується ряд заходів для запобігання поширенню на території Київської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, в рамках яких спільно з представниками бізнесу було створено Антикризовий центр допомоги Київщині, що спрямований на об'єднання зусиль у боротьбі з подальшим поширенням коронавірусу.
26 Березня, 2020 р., 10:48
Карантин є окремим страховим випадком відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», тож на час його дії працює особливий порядок видачі листків непрацездатності, які фінансуються за рахунок коштів Фонду соціального страхування України. Зазначений порядок видачі документів, що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян, визначено відповідною Інструкцією, затвердженою наказом МОЗ від 13.11.2001 № 455.
26 Березня, 2020 р., 10:46
За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нові випадки. Наразі коронавірусна хвороба виявлена:
25 Березня, 2020 р., 15:16
Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року. Таке рішення прийняте сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів. «Уряд діє за визначеним планом боротьби з поширенням коронавірусної інфекції. І сьогоднішнє рішення обумовлене тим, що випадки захворювання на COVID-19 вже виявлені в 13 областях та місті Києві», – зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
25 Березня, 2020 р., 13:47
Білоцерківське міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області нагадує, що для профілактики захворювань,  спричинених новим коронавірусом, слід дотримуватись стандартних рекомендацій:
24 Березня, 2020 р., 16:24
25 березня 2020 року о 14:00 відбудеться онлайн брифінг Василя Володіна, тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної  адміністрації та Максима Іонова, директора департаменту охорони здоров’я КОДА з приводу поточної ситуації із захворюванням на  коронавірус в області. Участь у брифінгу також візьме представник місцевого самоврядування. Час проведення може бути змінено. Слідкуйте за оновленнями на офіційному сайті Київської обласної державної адміністрації та сторінці Київської облдержадміністрації у Facebook.
24 Березня, 2020 р., 16:16
В Україні налічується більше 42 тис. осіб з порушеннями слуху, зокрема в Київській області проживають близько 4 тис. глухих та слабкочуючих, для яких виклик екстрених служб досі залишається проблемою та спричиняє до залежності від інших. На виконання ст. 9 Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю, якою регламентується надання особам з інвалідністю можливості вести незалежний спосіб життя й усебічно брати участь в усіх аспектах життя, держави-учасниці вживають належних заходів для забезпечення зв'язку шляхом виявлення й усунення перепон і бар'єрів, що перешкоджають доступності інформаційних, комунікаційних служб, зокрема електронних служб та екстрених служб. 
24 Березня, 2020 р., 11:04
Уряд підтримав проєкт постанови Кабінету Міністрів України від 03 березня 2020 року № 195 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва». Державна підтримка надасть доступ с/г виробникам здешевити придбання сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва на 25 % та сприятиме оновленню машинно-тракторного парку.
24 Березня, 2020 р., 10:59
За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 24 березня в Україні 84 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків. Наразі коронавірусну хворобу виявлено у:
24 Березня, 2020 р., 10:55
Термінові заходи з протидії поширенню COVID-19, організацію роботи Фонду соціального страхування України в умовах накладеного карантину, механізми дистанційних звернень застрахованих осіб і кадрові рішення на виконання антикорупційного законодавства сьогодні, 19 березня, обговорили на селекторній нараді під головуванням директора виконавчої дирекції Фонду Олени Думи. Про це повідомила пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень