Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Березня, 2020 р., 13:46
Василь Володін, тимчасово виконуючий обов`язки голови Київської обласної адміністрації, про поточний стан справ із протидії коронавірусу на ранок 20 березня 2020.10:00
20 Березня, 2020 р., 12:30
Станом на 10:00 20 березня в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 3 летальні. Коронавірусна хвороба зафіксована: Чернівецька область – 15 випадків (1 летальний) Житомирська область – 2 випадки (1 летальний) Київська область – 2 випадки Донецька область – 1 випадок Дніпропетровська область – 2 випадки Івано-Франківська область – 1 випадок (летальний) м. Київ – 3 випадки Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями.
20 Березня, 2020 р., 12:04
Білоцерківські  відділи обслуговування громадян (сервісний центр) № 1,2,3 управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області в зв’язку із запровадженням карантину та надзвичайною ситуацією у Київській області повідомляють про  обмеження  особистих прийомів громадян у сервісних центрах.
20 Березня, 2020 р., 11:45
Шановні громадяни! Служба порятунку звертається до вас із проханням дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу. Просимо вас не виходити на вулицю без нагальної потреби, не відвідувати місця скупчення людей, під час перебування на вулиці, одягати захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри та дотримуватись заходів особистої гігієни. Подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю. Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню корона вірусної інфекції! Пам’ятайте, відповідальність – рятує життя!  
19 Березня, 2020 р., 14:25
"Підвези медика на роботу": в месенджері  Viber  запустили чат для надання допомоги  в організації підвезення до медичних закладів лікарів та медичних працівників Києва, які проживають у Київській області. Як відомо, до 3 квітня 2020 року не працює міжміське транспортне сполучення. Тому багато медиків не мають можливості доїхати як на роботу, так і з роботи.
19 Березня, 2020 р., 14:05
У Київській області підтверджено другий випадок захворювання на коронавірус. Це жінка, член родини першого хворого в Київській області. Наразі їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Крім того, в області виявлено 5 випадків підозри на захворювання.
19 Березня, 2020 р., 10:14
19 березня 2020 року о 14:00 відбудеться он-лайн брифінг Василя Володіна, тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації та Максима Іонова, директора департаменту охорони здоров’я КОДА з приводу поточної ситуації із захворюванням на коронавірус в області. Трансляцію дивіться на сторінці облдержадміністрації у фейсбуці:   https://www.facebook.com/koda.gov.ua Пресслужба Київської обласної державної адміністрації.
19 Березня, 2020 р., 09:53
У Київській області 18 березня 2020 року  введено режим надзвичайної ситуації. Згідно з чинним законодавством, надзвичайна ситуація:  обстановка на окремій території чи суб’єкті господарювання на ній або водному об’єкті, яка характеризується орушенням нормальних умов життєдіяльності населення,  спричинена  катастрофою,  аварією,  пожежею,  стихійним  лихом,  епідемією,  епізоотією,  епіфітотією, застосуванням засобів ураження або іншою небезпечною подією, що призвела (може призвести) до виникнення загрози життю або здоров’ю населення, великої кількості загиблих і постраждалих, завдання значних матеріальних збитків, а також до неможливості проживання населення на такій території чи об’єкті, провадження на ній господарської діяльності”.
18 Березня, 2020 р., 12:43
18 березня 2020 року відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської обласної державної адміністрації. Засідання відбулося під головуванням Василя Володіна, тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської ОДА. Проаналізувавши епідемічну ситуацію на території Київської області, спричинену вірусом COVID-19, вирішили класифікувати її як «Медико-біологічну надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня». Та тимчасово ввести на території Київської області режим надзвичайної ситуації.
18 Березня, 2020 р., 11:08
Сьогодні о 12:30 відбудеться он-лайн брифінг Василя Володіна, тимчасового виконуючого обов’язки голови Київської обласної державної адміністрації та Максима Іонова, директора департаменту охорони здоров’я КОДА з приводу поточної ситуації із захворюванням на коронавірус в області. Трансляцію дивіться на сторінці облдержадміністрації у фейсбуці: https://www.facebook.com/koda.gov.ua Пресслужба Київської обласної державної адміністрації

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень