Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Листопада, 2022 р., 08:55
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
12 Листопада, 2022 р., 13:27
Комендантська година на Київщині діятиме щодня з 23:00 до 5:00.  Такі тимчасові обмеження розпорядженням начальника Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону продовжено з 13 до 20 листопада 2022 року. Нагадаємо, під час комендантської години забороняється: ▪️ перебувати на вулиці та в інших громадських місцях ▪️ переміщатися транспортом або пішки. Виняток – задіяність у роботі критичної інфраструктури, про що в людини є підтвердження у вигляді спецперепустки встановленого зразка. Також при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.
11 Листопада, 2022 р., 15:49
Сьогодні, 11 листопада, відбулася спільна нарада служб  у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної (військової) адміністрації та Білоцерківської районної державної (військової) адміністрації з відповідальними особами територіальних громад та органів поліції Білоцерківського району, під час якої обговорили порядок взаємодії та співпраці суб'єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.
11 Листопада, 2022 р., 14:54
Експерти ЮНІСЕФ (https://www.facebook.com/UNICEFUkraine) і Міністерство освіти і науки України (https://www.facebook.com/UAMON) за підтримки Першої леді України  розробили спеціальний порадник для вчителів, який допоможе організувати дітей та уникнути стресових ситуацій.
11 Листопада, 2022 р., 14:28
В Україні дозволили першу бустерну дозу вакцини проти COVID-19 для всіх вакцинованих дітей віком 12-17 років за наявності достатньої кількості вакцини для груп ризику важкого перебігу хвороби. Підліткам бустерну дозу рекомендують через 6 місяців після завершення первинного курсу вакцинації. Якщо дитина, з медичних показань, отримала додаткову дозу вакцини, то бустер вводять через 3 місяці після отримання додаткової дози. 
11 Листопада, 2022 р., 14:25
Звільнення України — неймовірна заслуга ЗСУ та кожного з вас, хто наближає перемогу. Однак після втечі окупантів наші домівки небезпечні — ворог залишає вибухонебезпечні предмети, щоб зі своєю поразкою забрати невинні життя українців. 
11 Листопада, 2022 р., 10:29
У Київській області відбуваються екстрені відключення світла. Про це повідомляє ДТЕК Київські регіональні електромережі.
11 Листопада, 2022 р., 10:11
Дев’ятий місяць повномасштабної війни. Дев’ятий місяць українські воїни ціною власного життя, здоров’я, в неймовірно тяжких умовах без світла та тепла, без звичних для нас із вами речей тримають фронт та метр за метром звільняють нашу землю від ворога.
11 Листопада, 2022 р., 08:55
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень