Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під час спільної наради обговорили взаємодію у боротьбі з проявами насильства

Дата: 11.11.2022 15:49
Кількість переглядів: 254

Фото без описуСьогодні, 11 листопада, відбулася спільна нарада служб  у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної (військової) адміністрації та Білоцерківської районної державної (військової) адміністрації з відповідальними особами територіальних громад та органів поліції Білоцерківського району, під час якої обговорили порядок взаємодії та співпраці суб'єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.

Заступник начальника  служби  у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної (військової) адміністрації Надія Шандро, аналізуючи стан справ у районі, зазначила, що загалом робота налагоджена у відповідності з вимогами, проте необхідно удосконалити механізм взаємодії, що  дозволить не лише систематизувати виявлені факти насилля, а й сприятиме запобіганню цього негативного соціального явища.

Учасники наради обговорили заходи щодо запобігання та протидії насиллю серед жителів Білоцерківського району, затвердили алгоритм спільних дій у випадку зареєстрованого звернення громадян щодо насильства в сім’ї, у тому числі дітей, жінок, чоловіків. 

Загалом у ІІІ кварталі поточного року на Білоцерківщині було зареєстровано 1655  звернень від осіб різного віку і статі щодо застосування до них фізичних, психологічних, сексуальних та інших форм насилля. Наразі відповідними службами проводиться обстеження сімей, де було зафіксовано факти насильства, та здійснюється соціальний супровід цих родин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень