Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Жовтня, 2022 р., 12:11
Сьогодні, 14 жовтня, коли український народ відзначає три величних  свята - Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників та захисниць України і День українського козацтва, свій робочий день начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк спільно із заступником голови Київської обласної державної адміністрації Олегом Торкуновим, народним депутатом України Русланом Горбенком та Білоцерківським  міським головою Геннадієм Диким розпочали із відвідання могил українських захисників на одному з кладовищ міста Біла Церква.
14 Жовтня, 2022 р., 11:02
Сьогодні, 14 жовтня, ми вшановуємо і висловлюємо вдячність усім, хто боровся за вільну Українську державу і продовжує це робити. Від козаків та українських повстанців, до сучасних захисників і захисниць у складі Збройних Сил України, Нацгвардії, прикордонної служби, Сил Спеціальних Операцій, Служби безпеки України, територіальних та добровольчих формувань, волонтерських об?єднань та всіх Сил оборони України. Шана кожному українцеві та українці, які робили і роблять внесок в оборону своєї області, району, містечка, села чи навіть подвір?я. 
13 Жовтня, 2022 р., 18:23
Тривала боротьба потребує сил. Якщо ти стомився, якщо ти потерпаєш від стресу, але хочеш   відновити  сили для подальшої боротьби з окупантами, -  мандруй Україною, полюбуйся її лісами, полями і горами, почерпни життєдайної сили від краси, яка навколо.
13 Жовтня, 2022 р., 18:19
Єдина інформаційна система соціальної сфери (ЄІССС) стала доступною в управліннях соціального захисту населення по всій території України, що забезпечує прискорення оформлення допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам та вирішення проблемних ситуацій переселенців. Про це повідомили в Міністерстві соціальної політики України.
13 Жовтня, 2022 р., 12:39
Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк відвідала з робочим візитом Сквирську міську територіальну громаду, під час якого оглянула об'єкти економіки та соціальної сфери.
13 Жовтня, 2022 р., 11:29
Відповідно до Закону України від 02.12.2021 № 1928-IX «Про державний бюджет на 2022 рік» з 1 жовтня 2022 року мінімальна заробітна плата становитиме 6700 грн, у погодинному розмірі – 40,46 грн.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень