Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Квітня, 2023 р., 09:00
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
02 Квітня, 2023 р., 10:18
Київська область – одна з перших прийняла на себе удар російських загарбників. Російські колони йшли на українську столицю з півночі, несучи смерть і руйнування. Військові дії на Київщині тривали понад місяць. 15 територіальних громад Вишгородського, Бучанського та Броварського районів опинилися під окупацією – це 270 населених пунктів нашої області. 
31 Березня, 2023 р., 16:05
Початок квітня увійде в історію Київщини як особливий період – 2 квітня 2022-го року всі населені пункти Київської області було звільнено від російських окупантів.
31 Березня, 2023 р., 15:39
З 1 квітня рецептурні препарати в аптеці можна бути отримати не лише за паперовим, а і за електронним рецептом. 
31 Березня, 2023 р., 15:36
У річницю звільнення Бучі від російських загарбників Президент України Володимир Зеленський узяв участь у вшануванні пам’яті жителів міста, убитих під час російської окупації.
30 Березня, 2023 р., 15:35
30 березня в КОВА пройшла зустріч із представниками бізнесу на тему «Фінансові можливості для бізнесу Київщини». У ході заходу між обласною адміністрацією та чотирма банками, а саме АТ «Державний ощадний банк України», АТ КБ «Приватбанк», ПАТ АБ «Укргазбанк» та АТ «Державний експортно-імпортний банк України», було підписано Меморандум про співпрацю. Київську обласну військову адміністрацію представляв т.в.о. голови Дмитро Назаренко.
30 Березня, 2023 р., 14:51
В рамках робочих поїздок у громади району начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк відвідала Гребінківську селищну територіальну громаду, під час обговорила низку проблемних питань з очільником громади Романом Засухою та його заступником Олександром Волощуком.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень