Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ключові питання - безпека та оздоровлення дітей

Дата: 30.03.2023 14:51
Кількість переглядів: 366

Фото без описуВ рамках робочих поїздок у громади району начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк відвідала Гребінківську селищну територіальну громаду, під час обговорила низку проблемних питань з очільником громади Романом Засухою та його заступником Олександром Волощуком.

Зокрема, під час зустрічі очільник району загострила увагу керівництва громади на неприпустимості зволікання з процедурою внесення відомостей щодо пошкоджених об'єктів, внаслідок повномасштабного вторгнення рф на територію України та на необхідності зміцнення економічної складової громади шляхом налагодження тісної співпраці з потенційними інвесторами.

Не оминула своєю увагою начальник Білоцерківської районної військової адміністрації й питання оборонної сфери та цивільного захисту населення, стану благоустрою територій та посилення роботи з населенням щодо дотримання необхідних правил безпеки.

Під час обговорення перспектив розвитку освітньої галузі громади Роман Засуха проінформував керівника району про стан фінансового забезпечення закладів освіти та створення інклюзивно-ресурсного центру.

На завершення зустрічі Людмила Мерзлюк наголосила на важливості проведення оздоровчої кампанії дітей, особливо пільгових категорій та з числа ВПО.

- Зараз існує низка програм за участі міжнародних благодійних організацій, долучення до яких дозволить оздоровити значне число дітей з України. Тому відповідним службам необхідно тримати на контролі це питання. Окрім того, кожній громаді потрібно затвердити відповідні програми, - підкреслила начальник районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень