Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Липня, 2023 р., 18:13
До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну! Постановою Уряду започатковано експериментальний проект, покликаний допомогти державним органам на деокупованих територіях залучити до своїх команд вмотивованих і професійних працівників. Координаторами проекту є Мінреінтеграції та Нацагентство з питань державної служби (НАДС).
03 Липня, 2023 р., 17:55
Сьогодні, 3 липня, відбулася робоча нарада керівництва Білоцерківського району з головами громад, ключовим питанням якої було обговорення безпекової ситуації в регіоні та створення належних умов для збереження життя та здоров’я кожного жителя Білоцерківщини.
03 Липня, 2023 р., 16:40
У Мінреінтеграції було прийнято рішення удосконалити систему обробки потоку вхідних електронних звернень.
03 Липня, 2023 р., 16:14
Т.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, на якій обговорили оперативну ситуацію в районі та визначилися з критичними ділянками, що потребують посиленої уваги.
03 Липня, 2023 р., 16:10
На базі Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну для представниць тридцяти родин внутрішньо переміщених осіб розпочали навчання за програмами «Кравчиня», «Перукар» та «Майстер манікюру». Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.
03 Липня, 2023 р., 16:02
Про це під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів адміністрації та очільників територіальних представництв центральних органів виконавчої влади, яку провів т.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко, доповіла заступник директора  Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Алла Ткаченко.
03 Липня, 2023 р., 12:40
ТОВ "КСЛ" повідомляє, що 4 липня 2023 року з 8.00 до 20.00 на території Ольшаницького родовища гранітів будуть проводитися вибухові роботи з метою виробництва щебеневої продукції.
03 Липня, 2023 р., 12:33
Усі управління соціального захисту населення в Україні мають приймати заяви на одноразову матеріальну грошову допомогу постраждалим від підриву Каховської ГЕС.
03 Липня, 2023 р., 10:35
Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень