Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Липня, 2023 р., 15:11
Багато школярів вимушено покинули свої домівки в Україні та навчаються в інших країнах або дистанційно. Міністерство освіти і науки України підготувало перелік необхідних рекомендацій для батьків, освітян та ВПО, щоб спростити процес підготовки до зарахування дітей у школу після повернення в Україну. Рекомендації розроблені згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України № 563 «Про затвердження методичних рекомендації щодо окремих питань здобуття освіти в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні».
14 Липня, 2023 р., 14:23
Сьогодні, 14 липня, головний архітектор району, начальник відділу містобудування, архітектури та інфраструктури Білоцерківської районної державної адміністрації Вадим Остапенко провів особистий виїзний прийом громадян Ковалівської сільської територіальної громади.
14 Липня, 2023 р., 12:18
Міністерство соціальної політики України підготувало відповіді на найбільш поширені питання щодо зміни правил виплат допомоги на проживання для внутрішньо переміщених осіб.
14 Липня, 2023 р., 09:22
На Київщині стартував проєкт із відбудови 93 приватних будинків, зруйнованих внаслідок військової агресії росіян. Нові оселі отримають мешканці 15 громад у 5 районах області. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
14 Липня, 2023 р., 08:57
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
13 Липня, 2023 р., 17:07
Сьогодні, 13 липня, т.в.о голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко відвідав з робочим візитом Володарщину, під час якого зустрівся з очільником громади Сергієм Миколаєнком і оглянув укриття, до яких були зауваження у членів районної комісії та представників ДСНС.
13 Липня, 2023 р., 15:46
В Україні запускають безоплатну освітню програму Ukraine Rebuilding Task Force для внутрішньо переміщених осіб, підприємців, фахівців і керівників компаній та організацій, які долучатимуться до міжнародних проєктів із відбудови та реконструкції України. Вона доступна на порталі Дія.Бізнес. Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
13 Липня, 2023 р., 12:35
З 1 липня автоматично (без звернень пенсіонерів) на 19,7% підвищено пенсії, призначені відповідно до Законів України “Про державну службу”, “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про статус народного депутата України”, “Про наукову і науково-технічну діяльність”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень