Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнські шкільні ліги «Пліч-о-пліч»: захоплюючі волейбольні баталії тривають!

Дата: 11.04.2024 17:35
Кількість переглядів: 38

Фото без опису11 квітня став унікальним днем ІІІ (районного) етапу Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч» на Білоцерківщині -  сьогодні участь у спортивних змаганнях з волейболу брала найбільша кількість команд!

26 із 13. Так коротко можна охарактеризувати представництво на волейбольному турнірі. Всі 13 громад Білоцерківського району заявили про участь юнацьких та дівчачих команд у змаганнях з волейболу на районному етапі шкільних ліг.

Визначення учасників фінальних поєдинків відбувалося у зональних іграх. Спортивні майданчики Ковалівської, Таращанської, Сквирської та Білоцерківської громад стали місцями захоплюючих волейбольних баталій.

Як зазначив очільник управління молоді і спорту Київської ОДА Володимир Стеценко, який був присутній на змаганнях юних волейболістів Білоцерківщини, кожна з команд-учасників показала високий рівень підготовки і заслуговує на звання найкращої, проте до наступного, обласного, етапу може вийти лише один представник від району. Тож в результаті завзятої боротьби перемогу і право змагатися за вихід до наступного етапу змагань здобули:

серед юнаків – команди Білоцерківського ліцею №12, Ковалівського академічного ліцею, Шамраївського НВК (Сквирська ТГ) та Ківшоватського опорного ліцею (Таращанська ТГ);

серед дівчат – команди Білоцерківської гімназії-початкової школи №21, Медвинського ліцею, Тетіївського ліцею №2 та ОЗО Іванівського ЗЗСО І-ІІІ ст (Ставищенська ТГ).

Вітаємо учасників фінальних ігор! Успіхів! І непохитної віри у ПЕРЕМОГУ!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень