Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнські шкільні ліги: неймовірна гра, незабутні емоції!

Дата: 10.04.2024 16:08
Кількість переглядів: 34

Фото без описуЗавершилися зональні ігри з баскетболу серед шкільних команд Білоцерківщини в рамках ІІІ (районного) етапу Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч».

Остаточний склад команд, які у фіналі виборюватимуть путівку до наступного етапу ігор, сформувався за результатами зустрічей між баскетбольними командами юнаків та дівчат Володарської, Медвинської і Сквирської громад.

Кожна з команд продемонструвала майстерну гру та безмежне стремління до перемоги. Неймовірні емоції вирували на баскетбольному майданчику!

В результаті впертої боротьби до фіналу пробилися юні баскетболісти Володарщини - серед дівчат перемогла команда Лобачівської філії Володарського ліцею, а серед юнаків - учні Володарського ліцею імені В. П. Мельника. 

Вітаємо команди  з перемогою та зичимо показати не менш блискучу і результативну гру в фіналі!

Нагадаємо, що за право представляти Білоцерківський район на змаганнях з баскетболу на обласному етапі Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч» змагатимуться команди:

- дівчат Ковалівського адемічного ліцею, Таращанського академічного ліцею «Успіх», Білоцерківської гімназії- початкової школи № 4 та Лобачівської філії Володарського ліцею;
- хлопців Ковалівського адемічного ліцею, ОЗО «Гребінківський ліцей», Білоцерківського ліцею іноземних мов-гімназії №9 та Володарського ліцею імені В. П. Мельника. 

Дякуємо ЗСУ за надану можливість нашим дітям займатися спортом !
Разом переможемо!

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень