Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Серпня, 2023 р., 11:33
Мрієте створювати продукти, які будуть відомі на весь світ і втілювати інноваційні ідеї? Український фонд стартапів презентує нові можливості.
17 Серпня, 2023 р., 11:00
Міністерство оборони України наполегливо просить не поширювати у чатах, месенджерах, соцмережах особисту інформацію про полонених і зниклих безвісти українських військовослужбовців (ПІБ, військова частина, позивний, звання тощо).
17 Серпня, 2023 р., 09:00
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
16 Серпня, 2023 р., 17:41
Під час представлення Ірини Старенької на посаду голови Білоцерківської районної державної адміністрації начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко визначив пріоритетні завдання, які необхідно вирішити найближчим часом, а саме: зміцнення обороноздатності регіону, забезпечення належного стану укриттів, безпечного та доступного освітнього процесу та проведення підготовки до початку опалювального сезону. 
16 Серпня, 2023 р., 16:35
Через повномасштабну війну сотні тисяч українців втратили близьких або стали свідками загибелі інших людей. Такі складні життєві обставини можуть спровокувати в людини синдром уцілілого. Вона може знецінювати власний негативний досвід, відчувати сором та провину, вважати, що недостатньо зробила, щоб урятувати загиблого.
16 Серпня, 2023 р., 16:34
До 32-ї річниці Незалежності України відбудеться акція в рамках реалізації проєкту «Ланцюг Єдності». Масштабну акцію до свята планує провести ініціативна група проєкту «Ланцюг єдності».
16 Серпня, 2023 р., 16:32
3250 об’єктів у Гостомельській громаді були пошкоджені внаслідок російського вторгнення. Серед них – 3 166 житлових будівель. Про це повідомили в Департаменті регіонального розвитку Київської обласної військової адміністрації.
16 Серпня, 2023 р., 12:07
15 серпня голова Білоцерківської районної державної адміністрації Ірина Старенька разом з першим заступником Максимом Кочурою та  головою Білоцерківської районної ради Василем Зеленським здійснила свій перший робочий візит у одну з найвіддаленіших громад району – Тетіївську, під час якого оглянули об’єкти цивільного захисту та оцінили рівень їхньої готовності до прийому відвідувачів.
16 Серпня, 2023 р., 11:19
Благодійна організація «СОС Дитячі Містечка» оголосила грантову програму на створення або відновлення бізнесу. Про це повідомили в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України із посиланням на сайт організації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень