Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Липня, 2023 р., 09:00
Щоденно, 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
26 Липня, 2023 р., 15:02
Ментальне здоров’я дітей, як і фізичне, – турбота батьків. Ми не веземо дитину в лікарню з нежиттю, але й не лишаємо пити теплий чай удома з пневмонією.
26 Липня, 2023 р., 12:22
У Київській обласній військовій адміністрації провели засідання Ради церков та релігійних організацій регіону. Участь у заході взяли представники релігійних конфесій та організацій, які діють в області. Вони презентували свою участь у проєкті «Духовний фронт Київщини». 
26 Липня, 2023 р., 09:58
При перетині державного кордону на авто при собі потрібно мати: - посвідчення водія; - свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу оформлене на ім’я водія або пасажира; - розпізнавальний знак України на авто (UA), розміщення якого не є обов’язковим за наявності позначення UA на номерному знаку; - дійсний договір міжнародного страхування «Зелена карта».
26 Липня, 2023 р., 09:29
У Київській ОДА розробляється Каталог відновлення області. Він буде містити інформацію про об’єкти, які були відновлені протягом 2022 року за кошти, виділені з резервного фонду держбюджету. Про це розповів під час брифінгу заступник голови КОДА Микола Бойко.
26 Липня, 2023 р., 08:58
Щоденно, 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
25 Липня, 2023 р., 16:05
Т.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів РДА та територіальних представництв центральних органів виконавчої влади, на якій заслухали звіти про роботу відділів, обговорили поточну ситуацію в районі та визначилися з першочерговими завданнями.
25 Липня, 2023 р., 15:31
21 липня, на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо разової грошової виплати ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань» Кабінет Міністрів України ухвалив постанову

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень