Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Вересня, 2023 р., 14:23
У Київській області стартував проєкт «Безпека та ментальне здоров’я населення громади». Він впроваджується у межах освітнього вектору проєкту «Ментальне здоров’я – нейромережа Київщини». Розпочали його реалізацію в пристоличному регіоні Департамент освіти і науки Київської ОДА та Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів. 
06 Вересня, 2023 р., 11:42
За час навчання на дистанційці ми всі вивчили, як оптимізувати роботу за допомогою таких онлайн-платформ, як Zoom, Google Classroom, Google Meet або Mіcrosoft Teams. Проте якщо не дотримуватися правил безпечного використання цих програм, можна натрапити на несанкціоноване втручання зловмисників і хакерів. Як же цього уникнути? 
06 Вересня, 2023 р., 09:40
Сьогодні вночі ворог у черговий раз намагався завдати ракетного удару по Київщині. Повітряна тривога тривала майже дві години. Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
06 Вересня, 2023 р., 08:58
Щодня, о 9 годині ранку, ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА ХВИЛИНА МОВЧАННЯ. 
05 Вересня, 2023 р., 17:27
Розпочато конкурсний відбір підприємств для надання організаційної, технічної та фінансової підтримки з метою впровадження заходів з енергоефективності. Конкурс проводять у рамках проєктів «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час», який впроваджує ГО «Міжнародна фундація розвитку», та «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», який виконує Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та співфінансуванням Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO).
05 Вересня, 2023 р., 16:06
Під час окупації Київської області загалом було пошкоджено 86 закладів дошкільної освіти. Відбудовувати дитячі садки розпочали одразу після звільнення регіону. Наразі вже відновили повністю та частково зі збереженням функцій життєдіяльності 67 садочків.
05 Вересня, 2023 р., 12:43
Посилення уваги до проблем ВПО – ключове питання, яке було розглянуте під час робочої наради начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Ірини Старенької з керівниками структурних підрозділів РДА та очільниками територіальних представництв центральних органів виконавчої влади.
05 Вересня, 2023 р., 10:11
Державною службою України з надзвичайних ситуацій щорічно проводиться Всеукраїнська акція “Герой - рятівник року”. Учасником Всеукраїнської акції “Герой-рятівник року” може стати кожний громадянин, який під час надзвичайної ситуації проявив мужність і героїзм. Лауреати акції будуть нагороджені Головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій відзнакою “Герой-рятувальник року”. 
05 Вересня, 2023 р., 09:30
12 вересня 2023 року відбудеться обговорення проекту Комунікаційної стратегії у сфері запобігання та протидії корупції на 2023–2025 роки. Документ розроблено на виконання Державної антикорупційної програми на 2023-2025 роки (ДАП).  
05 Вересня, 2023 р., 08:59
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень