Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Вересня, 2023 р., 15:03
588 переселенців похилого віку та з інвалідністю отримали притулок в мережі закладів соціальної підтримки та в інтернатних закладах на території області. Мова йде про людей, які не можуть самі себе обслуговувати. Київська обласна військова адміністрація працює над тим, щоб усі категорії ВПО мали можливість для поселення після прибуття. Про це розповів під час брифінгу директор Департаменту соціального захисту населення КОВА Ігор Мещан.
07 Вересня, 2023 р., 14:39
У період воєнного стану питання реалізації соціальної політики України щодо забезпечення державної  підтримки розвитку та навчання дітей набуває особливого змісту – до вирішення поточних питань додається піклування про емоційний, психологічний та фізичний стан неповнолітніх, які постраждали від збройної агресії російських окупантів.
07 Вересня, 2023 р., 12:35
Якщо ви хочете зареєструвати інноваційний проєкт, отримати ліцензію на освітню діяльність у сфері дошкільної освіти чи загальної середньої освіти, переходьте на Гід з державних послуг. Знайдете покрокову інструкцію, як отримати послугу, куди потрібно звернутися і які документи надати.  Шукайте потрібний сервіс у добірці послуг у сфері освіти на Гіді:
07 Вересня, 2023 р., 12:21
Головне управління ДПС у Київській області нагадує: Державна податкова служба України розробила новий сервіс для платників податку на майно – «Калькулятор податку на майно».
07 Вересня, 2023 р., 11:15
У Київській області створено Спостережну раду з питань відбудови. Її основне завдання –  це контроль за всіма етапами відбудови від планування до завершення проєктів. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
07 Вересня, 2023 р., 08:59
Щоранку. 9.00. В Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
06 Вересня, 2023 р., 17:50
Перший заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Максим Кочура взяв участь в онлайн-нараді Київської ОВА щодо обговорення порядку дій у разі отримання повідомлення про мінування об`єкта.
06 Вересня, 2023 р., 15:44
Фахівці ПФУ продовжують надавати консультативну допомогу громадянам щодо особливостей отримання допомог та субсидії.
06 Вересня, 2023 р., 15:30
Сьогодні, 6 вересня, у Білоцерківській РДА відбулася робоча онлайн-нарада за участю керівників органів управління освітою територіальних громад Білоцерківського району, на якій обговорили питання належної організації освітнього процесу та створення необхідних безпекових умов у закладах освіти району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень