Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Березня, 2022 р., 10:17
Російські сили сьогодні жорстоко обстріляли Харків із реактивної артилерії. Це однозначно воєнний злочин. Мирне місто. Мирні житлові райони. Жодного військового об’єкта. Десятки записів очевидців доводять, що це – не окремий помилковий залп, а свідоме знищення людей. Росіяни знали, куди стріляють. За цей злочин точно буде трибунал. Міжнародний. Це порушення всіх конвенцій. Ніхто у світі не пробачить вам вбивство мирних українських людей. Тут Україна. Тут Європа. Тут 2022 рік. Зло, озброєне ракетами, бомбами й артилерією, треба зупинити негайно. Знищити економічно. Показати, що людяність уміє себе захищати. Я вважаю, що треба розглядати повне закриття неба для російських ракет, літаків, гвинтокрилів. За п’ять днів вторгнення по Україні завдали вже 56 ракетних ударів. Було випущено 113 крилатих ракет. Ось така вона «братська дружба». І світ знає, що потрібно робити. Говорив сьогодні про це з партнерами.
01 Березня, 2022 р., 09:53
Територія Білоцерківського району перебуває під контролем Білоцерківської військової адміністрації.
28 Лютого, 2022 р., 16:33
Дорогі мешканці Київщини, українці! За інформацією окупаційні війська РФ будуть намагатися глушити зв‘язок, інтернет і навіть телебачення у прифронтовій зоні.
28 Лютого, 2022 р., 12:56
Керівник Білоцерківського району і очільник штабу територіальної оборони Людмила Мерзлюк тримає під постійним контролем ситуацію в районі. На оперативних нарадах, які проводяться цілодобово через певні проміжки часу, здійснюється  аналіз ситуації у громадах району, пересування військової техніки, випадки  виявлення порушень комендантської години, стан об’єктів інфраструктури, діяльність загонів територіальної оборони, волонтерських центрів тощо.  В залежності від виявлених фактів приймається негайне рішення та виробляється тактика подальших дій.
28 Лютого, 2022 р., 12:54
На території Київської області вводиться комендантська година з 19.00 до 7.00. Відповідне розпорядження підписав керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Комендантська година починає діяти з 28 лютого до 1 березня на всій території Київської області.
28 Лютого, 2022 р., 11:19
Українська делегація прибула в район українсько-білоруського кордону для участі в переговорах з представниками Російської Федерації. До складу делегації увійшли: голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.
28 Лютого, 2022 р., 10:43
Незважаючи на те, що ми з ними живемо вже 4 добу, багато українців досі вірять фейкам про «навчальні сирени». Запам'ятайте:
28 Лютого, 2022 р., 10:01
За інформацією, оприлюдненою  заступницею Міністра оборони України Ганни Маляр,  орієнтовні сумарні втрати ворога з 24.02 по 28.02 станом на 6.00 становлять:
28 Лютого, 2022 р., 09:06
Ситуація на території Білоцерківського району стабільна і  перебуває під контролем Білоцерківської військової адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень