Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Патріоти» стали козаками

Дата: 14.10.2018 23:44
Кількість переглядів: 721

Фото без описуСвятковий мітинг, покладання квітів до пам`ятного знаку "Хрест на честь українського козацтва" та погруддя Івану Мазепі й посвята в козаки рою "Патріоти" (Дроздівська ЗОШ І-ІІІ ст.) - такою насиченою була програма заходів з нагоди Дня українського козацтва, що відбулися в історичному селі Мазепинці, Батьківщині гетьмана Івана Мазепи.

Із захопленням усі присутні спостерігали за посвятою рою "Патріоти" в козаки. Настоятель храму Св.Миколая о.Андрій Банах окропив святою водою юних козачат.  Потім, вони підходили до атамана, який тримав у руках шаблю, ставали на одне коліно та давали клятву, що любитимуть Україну, поважатимуть Батьківщину та гордо нестимуть звання козака.

Свято пройшло у дусі патріотизму, любові до України та віри у мир на нашій землі. Дивлячись молоду зміну - внутрішньо сильну, зі сформованою громадянською позицією та почуттям національної гідності,  почуваєш щиру радість та гордість за них. Вони вже стали гордістю своїх батьків та рідних, є прикладами для однолітків. Втім, попереду у них ще багато цікавих справ та досягнень, адже вони, без сумніву, представники  нової формації, які будуть розбудовувати і боронити нашу державу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень