Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з підприємцями з нагоди професійного свята

Дата: 02.09.2018 23:38
Кількість переглядів: 648

Фото без описуЩорічно у першу неділю вересня відзначається День підприємця. Свято було встановлене президентським указом 5 жовтня 1998 року з метою підкреслення важливості підприємницької діяльності у розвитку економіки країни та демократії.

Напередодні професійного свята  голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур та голова Ради підприємців Білоцерківщини Олександр Павлик відвідали  ряд підприємств району та привітали керівників і трудові колективи зі святом. Зокрема, вони відвідали ТДВ "Білоцерківський кар`єр" (с.Пилипча), приватне підприємство «Дім квітів», виробничу компанію «Термопак», фермерське господарство «Мисливці за равликами» (с.Володимирівка Вільнотарасівської сільської ради), приватних підприємців  Максима Сокола та Олександра Мельника, які займаються виробництвом меблів (с.Поправка).  

Кожне з підприємств - є цікавим та унікальним. Приміром, меблі, виготовлені Максимом Соколом ви могли бачити в програмі "Удачний проект". Квіти, вирощені приватними підприємцями Ошийко, зачаровують та дарують найпозитивніші емоції. Вражаючою була екскурсія на равликову ферму у селі Володимирівка. Минулого року Ростислав Ребець розпочав цю цікаву справу та взявся вирощувати виноградних равликів, а по-народному – садових. «Багато-чого робимо, як кажуть, методом спроб і помилок. Втім справа доволі цікава», - зізнається він.
Виробнича компанія «Термопак»  - є розробником і виробником автоматичного термоформувального устаткування, пресс-форм та оснастки будь-якої складності, а також устаткування, супровідного виробництву одноразового пластикового пакування. Устаткування, яке постачається компанією, є результатом багаторічного досвіду конструкторів та технічних фахівців. "Бути на крок попереду, використовуючи нестандартні рішення" – головний принцип роботи цього енергійного та креативного колективу.

Товариство з додатковою відповідальністю «Білоцерківський кар’єр» - є одним із промислових гігантів Київщини. В урочищі «Кошик» ще з 1936 року тут розробляють родовище гранітів. Розробка проводиться відкритим способом. Колектив – високопрофесійний, де кожен працівник є справжніми знавцем своєї справи. За словами директора підприємства Володимира Панасова, в нинішній час доволі непросто знайти фахівця гірничо-видобувальної  галузі. А люди в такій справі – чи не найважливіший ресурс. Тож на підприємстві зібраний справжній золотий фонд фахівців.   

«Сьогодні ми побачили ряд унікальних підприємств, які працюють в нашому районі. І це лише невелика частина тієї величезної когорти ініціативних, енергійних, соціально відповідальних людей, які професійно займаються підприємницькою діяльністю. Дякую всім і кожному за цю велику справу. Адже розвиток підприємництва – є одним із найважливіших чинників соціально-економічного розвитку регіону. Саме підприємці - є основними платниками податків та створюють нові робочі місця. Ця робота вимагає сумлінності, наполегливості та значної зосередженості. Бажаю усім успіхів у найсміливіших починаннях, вірних розрахунків і невичерпного оптимізму», - резюмував Геннадій Васильович підсумок робочої поїздки.

Додамо, що Білоцерківський район має розвинутий промисловий комплекс, що забезпечує надходження до бюджету, є виробником продуктів харчування, меблів та добування декоративного, будівельного каменю, піску і гравію. За оперативними даними, обсяг реалізованої промислової продукції склав  904,7 млн грн, обсяг виробленої продукції – 863,1 млн грн.  

Нині в районі зареєстровано  2804 суб’єктів малого і середнього підприємництва, серед них 1070 юридичних осіб, 1734 фізичних осіб-підприємців. Кількість найманих працівників у суб’єктів малого і середнього підприємництва становить 11736 осіб.  До зведеного бюджету району за І квартал 2018 року підприємствами району   забезпечено надходжень в сумі  96,5  млн. грн податків, зборів та платежів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень