Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулися урочистості з нагоди Дня Захисника України

Дата: 12.10.2018 23:12
Кількість переглядів: 586

Фото без опису14 жовтня ми відзначаємо День українського козацтва, День Покрови Божої Матері, а з 2014 року - День захисника України. Цей день не просто державне свято, а, свято всенародне, бо захисниками незалежності та суверенітету України в є і військові, і добровольці, і волонтери, дорослі і діти,  які в різний спосіб наближають перемогу над загарбниками.

Напередодні свята у Білоцерківському районі відбулася низка урочистих заходів. Святкове зібрання розпочалося урочистим підняттям Державного Прапору України біля адмінбудівлі районної адміністрації. Вшанувати пам’ять борців за волю, незалежність та територіальну цілісність України зібралися представники влади та громадськості. Зі словами вдячності та привітаннями з нагоди Дня українського козацтва та Дня захисника України до присутніх воїнів та козаків звернулися голова Білоцерківської районної державної адміністрації Геннадій Джегур, в.о.голови районної ради Анатолій Чичикало, військовий комісар Білоцерківського ОМВК Ігор Богданевич.

Потому учасники заходу поклали квіти до пам`ятного знаку загиблим Героям під час Революції Гідності та в ході антитерористичної операції на Сході України, а також відвідали могили загиблих жителів Білоцерківщини, які загинули в зоні проведення АТО, віддаючи гідну шану їх світлій пам’яті та героїчним подвигам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень