Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага! Шкідливий вплив здоров’ю населення можуть нанести харчові продукти рослинного та тваринного походження із забруднених районів Херсонщини

Дата: 13.09.2018 23:07
Кількість переглядів: 1273

Фото без описуБілоцерківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє, що хімічні викиди в атмосферу з боку ПрАТ «Кримський Титан», спричинили серйозні екологічні проблеми на території Каланчацького та Чаплинського районів Херсонської області, на виконання доручення Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області №10-01.1-02/8135 від 11.09.2018 в Київській області посилено державний контроль за обігом харчових продуктів тваринного та рослинного походження із постраждалих територій з метою попередження харчових отруєнь населення.

Наполегливо рекомендуємо громадянам дотримуватися санітарно-гігієнічних правил. Купувати продукти харчування на агропродовольчих ринках, де працюють ветеринарно-санітарні лабораторії та здійснюється належний контроль за безпечністю харчових продуктів тваринного і рослинного походження. Купуючи продукти харчування на несанкціонованих, стихійних ринках ви наражаєте себе і свою родину на небезпеку!

Білоцерківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень