Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартував районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 17.05.2019 22:47
Кількість переглядів: 1241

Фото без опису17 травня на базі дитячого оздоровчого табору "Дружба" розпочато районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Позмагатись у спритності, точності, таланті та інтелекті зібралося понад сотню школярів з усієї Білоцерківщини. На території табору вдалося розмістити всі необхідні локації і перетворити його на справжнє козацьке поселення.

Під час офіційного відкриття змагань юних джур привітали начальник відділу освіти Вікторія Бабенко, помічник-консультант народного депутата України В.Гудзенка Людмила Веряскіна, військовий капелан о.Микола, о.Іван Кречківський та інші почесні гості.

Гра “Сокіл-Джура” розпочалась із конкурсу "Впоряд", де команди демонстрували девізи та вміння ходити строєм, виконуючи козацькі пісні. Кожна з команд виконала всі умови конкурсу на належному рівні. А вже завтра рої змагатимуться у конкурсах: «Ватра», «Відун», «Рятівник», «Добре діло», «Топограф».

Додамо, що «Сокіл» («Джура») — всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра. Гра є формою позакласної роботи з патріотичного та морально-етичного виховання школярів, засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. Організація гри в навчальних закладах спирається на учнівське самоврядування, засноване на традиціях козацького кола, вільного народного віче, і являє собою добровільне об'єднання дітей для виконання завдань гри.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень