Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нагороди для Героїв

Дата: 28.10.2018 22:44
Кількість переглядів: 530

Фото без описуБагатьом відомий вислів «нагорода знайшла свого героя». І кожного разу, почувши ці слова, хвиля теплих та щирих емоцій огортає душу, адже важливо, коли старання людини не залишаються непоміченими. Втім, більшість із них роблять добрі вчинки не заради відзнак, а за покликом серця, бо інакше не можуть.

26 жовтня перед початком засідання сесії районної ради голова Білоцерківської районної державної адміністрації  Геннадій Джегур у присутності депутатів районної ради, голів місцевих рад вручив відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» волонтеру Павлу Гарназі, а також подяки районної адміністрації капітану Збройних Сил України, командиру 7-ї роти 3-го механізованого батальйону 72 ОМБр Богдану Гарназі та голові громадського об?єднання «Другий фронт» Сергію Григор’єву.

Бурхливими оплесками усі присутні привітали нагороджених. А Геннадій Джегур, завертаючись до учасників заходу,  відзначив важливу роль бійців, пересічних українців, волонтерів у захисті та розбудові держави:  «В той час, як наші воїни-захисники боронять суверенітет України на Сході України, багато зусиль докладається і звичайними громадянами для того щоб Україна була незалежною, щоб ми відчували себе не просто жителями певної території, а єдиною нацією, зі своїми ідеями та своїми ідеалами».

В свою чергу Сергій Григор’єв  від себе особисто та від своїх колег-волонтерів подякував мешканцям Білоцерківщини за величезну допомогу, яку вони надавали та продовжують надавати військовим. Він та його побратими від самого початку війни допомагають  українським бійцям. Продукти, одяг та інше найнеобхідніше довозять навіть у найбільш віддалені та небезпечні місця.

Кажуть, що час все розставляє на свої місця, втім війна це робить  набагато швидше і саме в такі непрості часи починаєш розуміти сенс таких понять як «честь», «відвага», «самопожертва» і найголовніше – «патріотизм».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень